|
Парење на домашните миленици |
Внеси реплика |
Автор | |
ivanco
Нов член Регистриран: 16.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 12 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 30.Септември.2007 во 21:01 |
Me interesira dali cuvate zivotni doma, i dali uspevate da im najdete partner/i /ki za parenje,Jas cuvam kuce francuska pudlica crna boja i mn mi e krivo sto ne mozam da mu najdam zenka za parenje,do sega imam isprateno preku 30 oglasi i nikoj ne se javuva a stvarno e mn inteligenten i bi sakal da zemam negovo kucence i da go cuvam.Ajde pisete dokolku imate slicen problem ili pak dokolku ima nekoj zenka za parenje neka pise. POZDRAV!!!
|
|
Azrael
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas imav bizarno iskustvo
drugar moj se parel so mackata negova da ti se povrakja inaku za normalno parenje ne sum imal problem mojot sijamski macor Hektor e tatko na mnogu mali macinja |
|
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ !
|
|
ivanco
Нов член Регистриран: 16.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 12 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ova go mislis ozbilno ili se zfrkavas? ako e vistina toa za drugar ti,mislam deka mu treba psihiatriska pomos!!!! POZDRAV
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
иванчо еве јас од ветеринарна перспектива ти кажувам дека народов по селава наши затуцани си ги ...овците и козите.
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
ivanco
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Aj u P.M zarem do tolku sme zaostanati ejjjj covek da vidi a da ne veruva. GADOTIJA.
|
|
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ahahah parenje na domashni milenici
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
чувам и им навоѓам партнер.
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кучето што го имаат моите, веќе 2 години не се имаше парено, го држат врзано кога им е сезоната. Зимава прв пат им избега и се окучи во најладните јануарски денови. Не се знае кој е таткото, ама среќа испаднаа многу лични (а не се расни ни тие ни таа) кученца.. Сите 5 си најдоа фамилија.
|
|
Внеси реплика | |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |