|
Како да ја направите среќна својата жена |
Внеси реплика | страница <1 111213 |
Автор | |
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da i rece...zeno, ostavaj se i sedni si na forum
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да и’ верува дури и кога не ја кажува вистината. А шом не ја кажува, сигурно има причина
|
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da ne hrcite koga spiete
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Уфф, а ја кров дигам у вис коа хрчам
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Башка и се лигавам
|
|
Gabriela_S
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i uste da pises deka cela vecer ja otskrivas i deka spies dijagonalno na krevetot
nesreknica taa |
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Баш така, ама ме заеба, секој си има свое ќебе. И ме рита коа ќе навлезам у нејзин дел
|
|
Alekxandar
Сениор Регистриран: 10.Јули.2012 Статус: Офлајн Поени: 1029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Calipso ...Да бе твитерџија секс да не види со месеци .
Мажот твитерџија со еден твит можи да предизвика сексуална револуција, додека мажот на Фејсбук е во еволуција.. Изменето од Alekxandar - 26.Септември.2013 во 08:42 |
|
vivi1
Сениор Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
vivi
|
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,,,srekjna ,,nema veke kade,,,,so dobro sukalo,,i shushki,,,aj vistinata n videlo,,,
|
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
pHp
Сениор Регистриран: 31.Август.2011 Локација: Rwanda Статус: Офлајн Поени: 1477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да сфатат дека не читаме мисли.
Да не зборат на хиероглифски и да поставуваат ребуси. Доволно е. |
|
Ние не сме човечки битија со духовно искуство, туку духовни битија со човечко искуство
|
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
porano se raduvase koga ke videse deka se spremam da i skoknam....
sega se raduva koga ke donesam doma pari, koga ke napravam jas rucek i slicni gluposti.... znaci....vo razlicno vreme, razlicni raboti se potrebni da ja napravis zenata srekjna... |
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
pHp
Сениор Регистриран: 31.Август.2011 Локација: Rwanda Статус: Офлајн Поени: 1477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne ti se raduva koga sakas da i "skokas" ?!? |
|
Ние не сме човечки битија со духовно искуство, туку духовни битија со човечко искуство
|
|
Внеси реплика | страница <1 111213 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |