![]() |
|
Колекција Sounds FX |
Внеси реплика ![]() |
страница <12 |
Автор | |
555mb ![]() Нов член ![]() Регистриран: 27.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 18 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dali ni treba
|
|
![]() |
|
Александар_А ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1271 |
Па ако не треба нема да бараме.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Zoran K ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 17.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 3244 |
I ??? Kako vi se dopadna CD-to so audio efekti sto vi ja donesov letovo ? Se ushte ne chitam nikakvi komentari.
|
|
![]() |
|
JANE971 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Canon-џија Регистриран: 20.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1711 |
Najverojatno nemale vreme da go preslusaat
![]() ![]() |
|
Born to be alive...
http://on.net.mk/galerija/jane-ljorovski |
|
![]() |
|
Александар_А ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1271 |
Зоран, она ЦД со 1000 звуци многу ми направи ќеиф. Можам да кажам дека баш нешто такво одприлика барав и ми требаше. Сега уште ми останува да ги селектирам оние кои во моментов повеќе ми одговараат и да почнам да ги употребувам на големо. Она второто ЦД, не ме воодушеви како она првото но има мелодии кои ми влегоа во уво и би ги користел.
Уште еднаш МНОГУ ТИ СЕ ЗАБЛАГОДАРУВАМ!
![]() |
|
![]() |
|
Zoran K ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 17.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 3244 |
Poveli i drug pat.
Vtoroto CD e so pomoderna "amerikanizirana" muzika koja e posoodvetna za mojov kontinent, osobeno za komercijalna produkcija (ne e pravena za svadbi). Mozhebi na Dalton ke mu se dopadne poveke. Inaku, dokolku najdam neshto vo megjuvreme sto ke vi odgovara za vashata rabota, so slednoto doagjanje ke donesam ushte po nekoe CD. ![]() |
|
![]() |
|
Зоран да информирам дека почнав со примената на звуците. Екстра се! |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |