|
Сајт за слики |
Внеси реплика |
Автор | |
kapkavino
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член Регистриран: 12.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 13.Мај.2007 во 05:15 |
ja od mene edna strana za sekakvi sliki, samo ke treba da se registrirate za da stavate i simnuvate. Ushte malce ke ja pocepkam da ja doteram ali mislam deka sega za sega dobro si funkcionira: www.stipfashion.com/photoalbum imam namera delot koj e za Photoshop sliki da go napravam za natprevari (nagradi ke nema :) ) cisto onaka da se pokaze sto se se moze so photoshop. Pa dokolku ima zainteresirani za ovoj del pishete na admin@stipfashion.com za da vidam dali vredi da se prezeme takov cekor pa da se zafaneme vo rabota :). Pozdrav i naskoro ke ima i edna strana so chat i muzika za slushanje "NE" za simnuvanje. Za toa ponataka zdravje.
Изменето од kapkavino - 13.Мај.2007 во 05:59 |
|
anko
Нов член Регистриран: 25.Март.2006 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ubavo, samo nemas nitu edna slika od Bitola (i od drugite gradovi)
|
|
kapkavino
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член Регистриран: 12.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Epa za toa e stranata tie sto sakaat neka se registrirat na stranata i neka si stavat sliki vo "Bitola", znaci na stranata moze sekoj da stava svoj sliki,
Pozdrav.
|
|
.
|
|
caldi33
Група Регистриран: 15.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 83 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
http://enjoyinspiration.com/
|
|
Внеси реплика | |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |