IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Постои ли верен маж
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Постои ли верен маж

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 828384
Автор
Порака
BellaGrandma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Game over

Регистриран: 10.Јуни.2010
Статус: Офлајн
Поени: 20029
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BellaGrandma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Октомври.2012 во 00:42
Nekogas i so zadni nameri....ali jbg ...kratko traat takvite "verni"
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
Кон врв
ZeZnAtA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Power

Регистриран: 26.Мај.2007
Поени: 19172
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZeZnAtA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Октомври.2012 во 00:45
za se e potrebno kondicija,zavisi koj kolku e uporen vo ona sto go namislil.
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
Кон врв
Сениор
Сениор

Game over

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BellaGrandma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Октомври.2012 во 00:58
Epa zatoa koga ke do najdes verniot ke se potrudis da go zasluzis i zadrzis
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Power

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZeZnAtA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Октомври.2012 во 01:02
даne objasni,kako znaes deka e verniot?
Кон врв
Сениор
Сениор

Game over

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BellaGrandma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Октомври.2012 во 01:08
Originally posted by BellaGrandma BellaGrandma напиша:

A za sto ti treba objasnuvanje

Ke iskusis po godini, vernosta ne se objasnuva tuku se sproveduva!

Izgleda ti citas samo toa sto ti odgovara

Ne se objasnuva vernosta..nema definicija za toa, pomiri se

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Power

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZeZnAtA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Октомври.2012 во 01:10
ne,ocigledno ti veruvas vo serviranotoзбунетост
Кон врв
Сениор
Сениор

Game over

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BellaGrandma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Октомври.2012 во 01:11
Originally posted by ZeZnAtA ZeZnAtA напиша:

ne,ocigledno ti veruvas vo serviranotoзбунетост

Ne, tuku vo delata

A ti poveli i dokazi mi deka gresam
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Power

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZeZnAtA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Октомври.2012 во 01:13

ne,nesakam da ti ja remetam idilata,uzivaj si,ubava nok ti posakuvamголемо гушкање

Кон врв
Сениор
Сениор

Game over

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BellaGrandma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Октомври.2012 во 01:18
Ne e idila mila moja...tuku realnost i segasnost...idninata ke pokaze vo sekoj slucaj....a ti ne bidi tolkava nevernicka
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Power

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZeZnAtA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Октомври.2012 во 01:25

da,naj vazen e momentot,a utre novo vreme za nov moment,so koj kako i ne vazno e.намигнување

Кон врв
Zeksi71 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 18.Ноември.2009
Поени: 2391
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zeksi71 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Октомври.2012 во 10:50
Originally posted by NRGMKD NRGMKD напиша:

Никогаш, ама никогаш не сум ја изневерил партнерката со која што сум бил во врска или со која сум во брак, а сум имал неколку прилики.. едноставно ме гризе совеста,  

како може да те гризе совеста ако никогаш не си ја изневерил партнерката, живо ме занима како тоа би изгледало.
или пак тебе те гризе совеста од сама помисла на изневерување???
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Октомври.2012 во 18:57
Некогаш беше - Дојдов, видов, победив 
А сега е - Ставив, извадив, заминавсреќа
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Октомври.2012 во 01:08
Originally posted by Zeksi71 Zeksi71 напиша:

Originally posted by NRGMKD NRGMKD напиша:

Никогаш, ама никогаш не сум ја изневерил партнерката со која што сум бил во врска или со која сум во брак, а сум имал неколку прилики.. едноставно ме гризе совеста,  

како може да те гризе совеста ако никогаш не си ја изневерил партнерката, живо ме занима како тоа би изгледало.
или пак тебе те гризе совеста од сама помисла на изневерување???
-do sega si msilev deka samo mene ne me razbira mortos-ovизненадување , ama gledam deka toa mu bila ...vrodena ''navika''!намигнување

...ili pak, mozebi,...go podzaboravil pomalku majchiniot jazik,...pa, ne moze bash da sfati shto saka nekoj ...bilo koj vekje,...da kaze....ili kazuva.голема насмевка
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Ноември.2012 во 00:05
На еден филм:
Тој се изненади кога таа влезе во неговата соба, легна на неговиот кревет ширејќи ги нозете. Тој погледна кон сликата на неговата сакана која стоеше на масичето, па кон креветот и рече:
- Не може тоа така...ова...прво треба да ги соблечеш гаќичките...

Значи тој не беше лак мушкарец, даде отпор борејќи се со својата машкост и не се даде лесно среќа
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 828384
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.