|
Ветеринарни амбуланти |
Внеси реплика | страница <123 |
Автор | |
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Има во ветеринарната болница Автокоманда. Ако случајно во моментот немаат таму можам јас да ти најдам во секое време
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
mimoza
Нов член Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ампули против болви и крлежи може да најдете во Ветеринарнана амбуланта ЗООВЕТ-ЦЕНТАР на ул. Мајаковски 21 (позади Броз Кафе) т.3130-142
|
|
*___****M@r!J@****___*
Група Регистриран: 26.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 34 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
[QUOTE=Aisha] A spored vas koja e najdobrata vo SK?
Ama i poevtina! Jas gi nosev macinjata kaj dr. Marin, ama malku mi bese poskapo! Koe e vaseto iskustvo i mislenje! [/QUOTE NAJDOBRA EDNA I EDINSTVENA E LEGONIVET NA GORAN I LEMANA SAMO TAMU MISLAM DEKA IMA NAJDOBRA USLUGA STO E USTE POVAZNO DOVERBA I TREBA DA SE POSETI AKO GO SAKATE NAJDOBROTO ZA VASETO MILENI4E |
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ветеринарен центар Антон Панов 22, Скопје, (02)3178611email: veterinaren-centar@mt.net.mk ...ubedlivo najdobra veterinarna ambulanta so najdobar veterinar...dr.vet. Dime Velkovski... |
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Вчера прв пат слушнав за овој Диме....ми го потврдија тоа што го рече Моира
Изменето од blueprayer - 25.Мај.2008 во 23:23 |
|
|
|
bosko_a
Нов член Регистриран: 12.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Од каде знаете дека овој е најдобар?
КОј е овој Диме, помлад или постар ветеринар е? Зашто сметам дека и искуството игра голема улога. И би сакал ветеринарот што ќе го прегледа моето куче да е и љубител на животни, пошто знам некои кои што завршиле ветерина ради реда. |
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Епа тогаш прво барај им ЦВ па нека ти го прегледаат миленичето.
|
|
|
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се согласувам за Легонивет дека се навистина добри, особено добри ветеринари, стара школа. Сите мои мачки ги имам носено кај Горан и Лемана дали за болест,дали за контрацепција, дали за консултации. Луѓето се прекрасни а цените горе-доле се слични секаде со мали исклучоци. А исто така имам слушнато за Др-Марин дека е исклучително добар ветеринар од моја многу добра другарка на која потполно и верувам бидејќи таа ги лечи своите животни таму. Битно е навистина да се даде добра препорака и да бидеме објективни кога станува збор за здравствени услуги и за миленичињата. Штета е што нема доволно пракса за некои мали видови на животни како зајачиња, хрчаци, морски прасиња, чинчила,гербили, птици, тропски животни, но и поголемиот дел од луѓето во своите домови чуваат вообичаени видови на животинки па од тука и произлегува ова. |
|
Dina.
Нов член Регистриран: 09.Јануари.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 15 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
значи јас имам папагалче и ми изгледа болно па ме интересира дали во Македонија можат да се носат папагалчињата на ветеринар ?
|
|
scream4help
Група Регистриран: 27.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 66 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da ,se nosat ...jas moeto go nosev vo bonicata vo Avtokomanda ...sto mu e na papagalceto?...ako kiva i e tazno,stavi mu malku prasok od penicilinska kapsula vo vodickata nekolku dena po red i se ke bide vo red,no prvo obidi se so vitai C...pozdrav i pisi sega dali e dobro ...
|
|
scream4help
Група Регистриран: 27.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 66 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
moeto mace ima 5 meseci ,sakam da go nosam na vet ...slusnav od koleskata za d.r Dimce i tuka procitav za nego ...koj ima iskustvo so toj doktor Ve molam da mi gi prenesete vpecatocite!
|
|
Dina.
Нов член Регистриран: 09.Јануари.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 15 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
@ scream4help
Па да кива цело време...но не ме загрижува тоа туку во последно време почнува да ја отвара устата(како да зева) да ја мрда главата и да повраќа семенки.Инаку нема некои големи промени во расположението си јаде, игра, лета нормално дури и си го кажува името (Киви )... |
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кога ја однесов мачката на ветеринар оти киваше и кашлаше, за обичен преглед со стетоскоп
и една пеницилинска инјекција платив 600 ден. На комшииве мачката ја скрши предната нога па им побараа 6000 ден, со попуст 3000 ден. за операција или 3000ден. со попуст 1500 ден за гипс. Сп нели е тоа малку ко многу Изменето од Gabriela_S - 12.Декември.2014 во 23:50 |
|
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
|
Внеси реплика | страница <123 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |