|
Software i aplikacii za Sony Ericcson |
Внеси реплика |
Автор | |
The*BeST*
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група Регистриран: 26.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 63 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 03.Март.2007 во 14:28 |
Decki,
Ako znaete nekoe linkce za nekoja java aplikacija ili software za Sony Ericcson pisete .
|
|
The*BeST*
|
|
Audiofil
Сениор Регистриран: 23.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 374 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tesko.Kolku sto jas znam na toa pole Sony Ericsson e dosta siromasen.Spored mene toa e edinstvenata maana kaj ovie telefoni.Se ostanato e super ama dopolnitelni aplikacii nemaat za razlika od Nokia 7650,3650 i 6600 koi sto se apsolutni sampioni vo izbor na programi.
|
|
The*BeST*
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група Регистриран: 26.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 63 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Abe cuv imalo aplikacii. Bash vcera kaj edno drugarche bev, ima guitar composer , world clock, scan files i drugi interesni aplikacii
|
|
The*BeST*
|
|
Ateist
Сениор Регистриран: 01.Јуни.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 757 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А да посочеше кој сони ериксон имаш, јас имам к750 со апдејт на софтверот за W800, Имам доста софтвер за него. ако некој има еден од овие два модела, да менуваме програми.
може да се најде доста овде www.sek750i.pl www.lasyk.com |
|
Baraban
Нов член Регистриран: 29.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 10 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ej Ateist ke moze da mi go pratis softwerot so koj si go updatiral telefonot u w800 zs i ja imam k750i i sakam da go updatiram.
Aj pa ja ke ti najdem igri i aplikacii za tvojot. |
|
Внеси реплика | |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |