|
Секс-со кондом или без ? |
Внеси реплика | страница <1 222324 |
Автор | |
SlavicaT
Нов член Регистриран: 26.Октомври.2009 Локација: Greece Статус: Офлајн Поени: 31 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дефинитивно без...верувам во дечко ми и знам дека нема некоја болест
|
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Беззззззззззззззззззззззззззззз
и јас верувам во дечко ми мислам девојка ми верува во мене (е вака можи) |
|
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nikako so kondom..........obleka..........
samo golo i vnatre eksplozijata........... |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
JOK
Uste na vremeto eden drugar mi kazuvase demek poubavo bilo so kondom. Go islusav i mu vikam : TEBE MASKO, DA TI FRLAM EDNA NAJLONSKA VREJKA NA GLAVA I DA TE TERAM DA SE PIKAS PO DUKI UBAVO KE TI BIDI?
edit: iron, koja e taa momata na potpisot ako smeam da znam? Изменето од volkswagen - 30.Октомври.2009 во 23:17 |
|
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dete, mlado si za tolku da se dzilitash...
Procitaj nekade sto se mozat slatkite devojcinja da ti prenesat, a posle i ti na niv... I na kraj, na devojkata vo koja epten kje se zaljubis i kje ja zemes za zena. Ne mora sida, eve HPV na primer. Mozes i preku sholja da go fatis. Tebe kje te bole onakvoto, ama ona moze da ima pobajagji problemi... |
|
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ги читам коментарите и си мислам, на денешно време е лудост да ризикуваш .... те имало разлика, те не било исто, те имале доверба .... и после “Оф леле“ ....
На запад секоја сексуално активна личност прави тестотови за СПБ редовно, кај нас такво нешто се прави само ако се мора и тоа строго инкогнито .... и после сексот не бил веќе табу тема во Македонија ..... Абе ајде ...
|
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
Внеси реплика | страница <1 222324 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |