|
Топ Шоп |
Внеси реплика |
Автор | |
TOSHO
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член Регистриран: 23.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 14 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 23.Јануари.2007 во 22:19 |
На следниов линк може да се вклучите во наградната игра...
http://www.topshop.com.mk/nagradnaigra/ Наградите се супер ... Нека победи најдобриот .. Спотот може да го погледнете на следниов линк: http://www.youtube.com/watch?v=sHkwTGo_Sv8 Изменето од TOSHO - 28.Март.2007 во 11:06 |
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ej TOSHO a ti toa rabotis vo top shop ili ???
|
|
|
|
ultra
Сениор Регистриран: 17.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 2616 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
пред да видам што има ги направив линкови, да не правам на секое копи пасте, па ќе пишам после, т.е. ќе изменам. тоа што го избегавам на ТВ Изменето од влечка - 01.Март.2007 во 22:25 |
|
Darlaaa
Нов член Регистриран: 11.Март.2007 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 10 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bravo za topshop.com.mk
konecno on-line shopping vo mk , i mnogu se ekspeditivni , brzi , toa mi se dopaga, pered nekoj den si naracav nesto za raslika od drugite sto ja imaat istata opcija , mozes da ostavis podatoci i da pocekas edna godina dodeka ti se javat ili bilo kako da te iskontaktiraat |
|
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
супер, се пробива ледот.
но сепак, дали некој ја кочи работата? зошто нема се повеќе и повеќе онлине шопинг центри? или луѓето се уште не го гледаат тоа како поле за инвестирање, овде, немање интернет, немање пари, ... |
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
stealth167
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Нов член Регистриран: 30.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 8 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
е како нема?
еве ти сајт, купи си нешто, прати нарачај и ќе платиш кога ке ти стигне по пошта, најкасно 3-4 дена од нарачката Нова Веб Продавница |
|
Danielsan
Група Регистриран: 13.Март.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 41 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
TOSHO
ODGOVOROT SI TI TAKA ? |
|
TOSHO
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Нов член Регистриран: 23.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 14 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tocniot odgovor pocnuva na T...
|
|
Внеси реплика | |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |