|
Статистика (педери:лезбејки) во МК |
Внеси реплика | страница <12 |
Автор | |
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
razbira se
a pogodi kolku pederi ima na svetot? toa e i temata neli abe gi ima pari nemaaaaaaaaaaaaaaa vika cacko |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
cudno takva vitka stava imas
a tolku dobro ja znaes gurmanskata pesnicka hahahhhahahahha a da se vratime na pederi i lezbejki dosta so kulirastite vestini i ako prema mene se pointeresni nego muabeti z a homosexualcite daj eden recept zapravo se setiv na eden recept za torta od vlecka odam da go najdam hahahahhahaha Изменето од anakin - 14.Јануари.2007 во 01:59 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
најдов
ова е од Vlecka мојот херој по кулинарство: Божиќна торта состојки: 1 шоља вода 1 шоља шеќер 1 шоља кафеав шеќер 4 големи јајца 2 шољи суво овошје 1 мала лажица пециво 1 мала лажица сол 1 полна рака ораси 1 лимон 1 литар виски Приготвување: Прво пробајте го вискито дали е квалитетно. Земете голем сад. Пробајте пак од вискито и уверете се дека е стварно квалитетно. Сипајте во една чаша до работ и испијте ја и повторете уште еднаш. Уклучете го миксерот и измиксајте го путерот во садот убаво. Додајте една лажица шеќер. Пробајте дали вискито е се уште во ред. Пробајте уште една полна чаша. Скршите две јајца, и тоа во садот. Фрлете ги залепените овоштенца внатре. Укњучете го Фиксерот. Ако глупите овоштенца се заглават во тиксерот, одглавете ги. Проверете го вискито дали е конзистентно. Додајте уште една чаша. Шеќер и се друго. И уште што ти не... Намачкајте го шпоретот. Свртете на 350 степени. Фрлете го садот од прозор и проверете го вкусот на останатото виски. Одете во кревет и заборавете на тортата Изменето од anakin - 14.Јануари.2007 во 02:09 |
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
uf navistina
si vo pravo strasno se rizicni ovie recepti so whiskey |
|
|
|
Macedalien
Сениор Регистриран: 15.Април.2005 Локација: France Статус: Офлајн Поени: 114 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не ми е јасно шо ќе ви е статистика и не ми е јасно, кога веќе праите статистика, зошто не направите колку сечени има во Македонија.
|
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ама јас се гледам тука освен статистика
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Исто и јас не знам дали постовите се избришани или сокриени |
|
Ane09
Сениор Регистриран: 18.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 209 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Gi ima spored statistika, nekoja brojka od 5000 vo MK, megu koi profesori, politicari, glumci, srednoskolci.
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Со сигурност статистиката нема ништо општо со реалните цифри.......
|
|
Внеси реплика | страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |