|
Љубов во најверниот другар на мојот поран |
Внеси реплика | страница <12 |
Автор | |
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa bolje neka si go bapnat tie dvajca drugari, nego taka da se prai, pa da se mrazat zaradi orospice
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Mishell_G
Сениор Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 575 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Znam deka nekade ja vidov temava, ama gledam podzaboravena e. E ama mene mi e presna i aktuelna. Tragikomicna situacija, zavrsuva vrskata so deckoto (veke poranesen), a se razgoruva nekoja iskra pomegju tebe i prijatel mu. Strasna situacija.. Dilemi, prasanja i iljada gluposti. Normalno poranesniot se cuvstvuva deka e zaebanata strana, a ne moze da svati deka izneveruvanje realno ne se ni slucilo, zosto vrskata bila zavrsena poradi negovite gluposti, i sekoj si ima pravo da si ja bara srekata. E sega toa sto vo slucajot flertot se slucil vo "negoviot dvor", toa e samo slucajnost i igra na sudbinata. Edna poraka do site "poranesni".. Ako ne ste znaele da ja socuvate vrskata, ne lutete se koga i drugiot ke postapi sebicno i rakovodejki se isklucivo od svoite potrebi. Koga vie ednas ste bile sebicni, neodgovorni i ste manipulirale so partnerot, zosto da ocekuvate za vozvrat buket so ruzi. E da, buket, ama so trendafili, velat deka tie bockale i bolele.
|
|
Joshua_Tree
Сениор Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Epa vaka...ke bidam mnogu kratok.Se dodeka kazuvas sto treba drug da pravi vinata ja frlas na sebe.Toa ti me nauci da go pravam...neli???Faktot sto bese so mojot najdobar drugar ne mi smeta uopste...faktot sto se kolnese vo moral i emocii te napravi so tolku niska cena vo moite oci.MNOGU SUM ISKREN NE MI SE LJUTI!! Lugeto gi delam na dve kategorii:
P.S>Gi pravis istite gluposti sto gi pravev jas...zatoa i taka izreagirav.Podrazmisli ke vidis oti e taka!! |
|
Внеси реплика | страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |