![]() |
|
Кога би имале само уште еден ден... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 353637 |
Автор | ||
Hedonistka ![]() Сениор ![]() ![]() Shapeshifter Регистриран: 17.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 282 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
na bilo koja po moznost pojke luge kaj so ima ![]() |
||
If you are reading this, get a life!
|
||
![]() |
||
KINGDAVID ![]() Сениор ![]() ![]() Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
|
Ke go ziveam ovoj den kako da mi e posleden. A ako ne e, ke padnam na kolena i ke mu se zablagodaram na Gospod. |
||
![]() |
||
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
|
Да знам дека утре ми е последен ден....
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Ke se naredam so bombi i ke pobaram avtogram od nekoj od nasive politicari, a on ke se cudi oti taka pokvareno se smeskam
![]() |
||
![]() |
||
mimicria ![]() Сениор ![]() ![]() magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
|
![]() ![]() ![]() |
||
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav... ![]() |
||
![]() |
||
Wladimir ![]() Нов член ![]() Регистриран: 29.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 2 |
|
Ќе ги поканам на ручек најблиските :
Ќе ги благословам добрите Ќе ги укорам грешните и Ќе се упатам кон планината ќе се искачам на некој врв со убава панорама и ќе чекам да отпатувам. |
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
|
кога си веќе на гости,еден колач помалку или повеќе за денот потоа ...е ништо.
|
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
![]() |
||
Joshua_Tree ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
|
crveno vino i cigara
![]() |
||
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
||
![]() |
||
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
|
Ќе се логирам на форум да се поздравам .
![]() |
||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
||
![]() |
||
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
|
...се она што го правам вообичаено најверојатно...
Убав ми е животот и онака... Само плус ќе купам убава долна облека, ќе пијам кафе со мајка ми, ќе имам секс со секого и секаде (ај Бог нека ми прости) и најверојатно ќе покажам среден прст горе во небо и -капут. Тоа би било тоа. |
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 353637 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |