IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Љубовен тест
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Љубовен тест

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 345
Автор
Порака
Antiqua Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Март.2006
Статус: Офлајн
Поени: 1790
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Antiqua Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Ноември.2007 во 09:12
Originally posted by KUKOC7 KUKOC7 напиша:

ajde da vidam nekoja ljubovna igra dali znam da ja igram :)

Џабе ќе играме, пак ќе не бришат тага
Veni Vidi Vici
Кон врв
KUKOC7 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Барон Минхаузен

Регистриран: 26.Октомври.2007
Поени: 1852
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KUKOC7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Ноември.2007 во 09:15
dali vcera dobi izvestuvanje za nasite poraki deka ke ni bidat izbrisaniтага lelelel jas koa ke stanam moderator :):):)
Кон врв
Antiqua Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Март.2006
Поени: 1790
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Antiqua Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Ноември.2007 во 09:24
Originally posted by KUKOC7 KUKOC7 напиша:

dali vcera dobi izvestuvanje za nasite poraki deka ke ni bidat izbrisaniтага lelelel jas koa ke stanam moderator :):):)

Абе, ни отвориле скроз нова тема, само за мене и тебе, да си се сакаме колку што ни душа сака...
Veni Vidi Vici
Кон врв
SummerLove Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
verliebt

Регистриран: 10.Јануари.2008
Поени: 7174
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SummerLove Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Март.2008 во 18:33

87%     

Stvar je jasna kao dan. Vi ste jedno za drugo. Zato *i*jos danas zakazite vjencanje, pozovite sve prijatelje i kazite im da idete na medeni mjesec. Ovakva prilika se ne daje svaki dan! Pozovite i mene na svadbu !!!
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
Кон врв
An4i Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Јуни.2008
Локација: Macedonia
Поени: 378
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај An4i Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јули.2008 во 12:56
26%
Кон врв
zamislena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јануари.2010
Поени: 14566
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zamislena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Април.2010 во 10:54

......среќа.....голема%20насмевка......

Rezultat vaseg testa

Dr. Ljubav vam savjetuje :

96%

Stvar je jasna kao dan. Vi ste jedno za drugo. Zato ....... i ....    jos danas zakazite vjencanje, pozovite sve prijatelje i kazite im da idete na medeni mjesec. Ovakva prilika se ne daje svaki dan! Pozovite i mene na svadbu !!!
Кон врв
zamislena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јануари.2010
Поени: 14566
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zamislena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Април.2010 во 10:58
Еве уште еден тест за .....каков љубовник/ца ....сте...намигнување

Со овој тест можете да откриете како вашата личност влијае на сексот, со кој хороскопски знак најмногу се согласувате, кој најмногу ве...... привлекува и во што најмногу уживате...

1. Колегата/колешката кој ви се допаѓа ве поканува на пијачка:
a) среќни сте бидејќи конечно сте добиле прилика да го/ја запознаете
б) не сакате да искажете заинтересираност па ќе ја/го одбиете
в) одговарате дека моментално имате планови па ја одложувате пијачката
г) не губите време и го/ја заведувате уште на прифаќањето на предлогот

2. Излезени  сте со пријателите и ви се допаѓа некој кој/а е:
a) таинствен/а со придушен сексипил 
б) достапен/а, опуштен/а и не толку сексипилен/а
в) полн/а со самодоверба и многу интелигентен/а 
г) преубав/а други само можат да завидат

3. Кога се работи за умешноста на заведувањето вие:
a) постојано ги менувате улогите, сакате да заведувате и да бидете заведени
б) знаете што сакате и не го менувате мислењето така лесно
в) комуникативни сте и ја водите дискусијата
г) изразено сте страсни и романтични

4. Сексот за вас е:
a) начин да го исполните вашето скриено задоволство 
б) превземање на  чекор понатаму со некој во кој длабоко верувате
в) начин да излезете од вашата глава и да влезете во главата на вашиот партнер/партнерка
г) експлозија од енергија; што побрзо, појако, почесто......

5. Вашите сексуални фантазии се:
a) конвенционални и обични
б) воајер сте, други се возбудуваат  и ве гледаат со сексуален занос
в) сакате сексуални игри, особени играње на улоги
г) најмногу ве возбудува латекс, кожа и секси долна облека

Најмногу одговори под A
Вас најважно ви е да остварите духовна врска со партнерот што значи не сте за секс за една ноќ. Најмногу одговарате со риби, рак и избегавајте ги огнените знакови како лав, овен и стрелец.

Најмногу одговори под Б
Вие сте конвенционални и цврсто стоите на земја. Ви одговараат мирни партнери кои се во знакот на бик, девица и јарец.

Најмногу одговори под В
ви привлекуваат изразито интелегентни и возбудливи партнери кои ја будат вашата фантазија и со кои секогаш имате тема за разговор. Сакате да ги достигнувате големите сексуални возбудувања. Побарајте ги партнерите кои се во огнените знаци.

Најмногу одговори под Г
Имате голема фантазија, страствени сте и сте зависници од адреалин и затоа ви е потребен некој кој ќе ве стигне и ќе ви парира.

Кон врв
pagane Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Февруари.2007
Поени: 13044
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pagane Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Август.2010 во 21:27
тестот а и лjубовта е Forbiddenвонземјанин
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 345
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,219 секунди.