|
Љубовен тест |
Внеси реплика | страница <1 345 |
Автор | ||||||
Antiqua
Сениор Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Џабе ќе играме, пак ќе не бришат
|
||||||
Veni Vidi Vici
|
||||||
KUKOC7
Сениор Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
dali vcera dobi izvestuvanje za nasite poraki deka ke ni bidat izbrisani lelelel jas koa ke stanam moderator :):):)
|
||||||
Antiqua
Сениор Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Абе, ни отвориле скроз нова тема, само за мене и тебе, да си се сакаме колку што ни душа сака...
|
||||||
Veni Vidi Vici
|
||||||
SummerLove
Сениор verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
87% Stvar je jasna kao dan. Vi ste jedno za drugo. Zato *i*jos danas zakazite vjencanje, pozovite sve prijatelje i kazite im da idete na medeni mjesec. Ovakva prilika se ne daje svaki dan! Pozovite i mene na svadbu !!! |
||||||
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
|
||||||
An4i
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
26%
|
||||||
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
.................
Rezultat vaseg testaDr. Ljubav vam savjetuje :
|
||||||
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Еве уште еден тест за .....каков љубовник/ца ....сте...
Со овој тест можете да откриете како вашата личност влијае на сексот, со кој хороскопски знак најмногу се согласувате, кој најмногу ве...... привлекува и во што најмногу уживате...
1. Колегата/колешката кој ви се допаѓа ве поканува на пијачка:
a) среќни сте бидејќи конечно сте добиле прилика да го/ја запознаете б) не сакате да искажете заинтересираност па ќе ја/го одбиете в) одговарате дека моментално имате планови па ја одложувате пијачката г) не губите време и го/ја заведувате уште на прифаќањето на предлогот 2. Излезени сте со пријателите и ви се допаѓа некој кој/а е: a) таинствен/а со придушен сексипил б) достапен/а, опуштен/а и не толку сексипилен/а в) полн/а со самодоверба и многу интелигентен/а г) преубав/а други само можат да завидат 3. Кога се работи за умешноста на заведувањето вие: a) постојано ги менувате улогите, сакате да заведувате и да бидете заведени б) знаете што сакате и не го менувате мислењето така лесно в) комуникативни сте и ја водите дискусијата г) изразено сте страсни и романтични 4. Сексот за вас е: a) начин да го исполните вашето скриено задоволство б) превземање на чекор понатаму со некој во кој длабоко верувате в) начин да излезете од вашата глава и да влезете во главата на вашиот партнер/партнерка г) експлозија од енергија; што побрзо, појако, почесто...... 5. Вашите сексуални фантазии се: a) конвенционални и обични б) воајер сте, други се возбудуваат и ве гледаат со сексуален занос в) сакате сексуални игри, особени играње на улоги г) најмногу ве возбудува латекс, кожа и секси долна облека Најмногу одговори под A Вас најважно ви е да остварите духовна врска со партнерот што значи не сте за секс за една ноќ. Најмногу одговарате со риби, рак и избегавајте ги огнените знакови како лав, овен и стрелец. Најмногу одговори под Б Најмногу одговори под В |
||||||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
тестот а и лjубовта е Forbidden
|
||||||
Внеси реплика | страница <1 345 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |