![]() |
|
|
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8910 |
Автор | |
аџија ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
![]() |
епа сега, паушални изјави вакви или онакви, може да се кажат како и да е... јас сакам цврсти докази... до сега не сум слушнал ниту еднаш Гоце Делчев, да кажал нешто позитивно за верата, за христијанството, за црквата... значи можеби се и во право, какви историчари сте ми вие, ако не ве интересира вистината... ![]() |
|
![]() |
|
Boogie ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор ![]() ![]() Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
![]() |
Па што да ти кажам вака може само да се надзборуваме него ти земи и прочитај ја "Достоинство на Македонскиот народ" од Анита Димова па можеби и ке заклучиш колку пати Гоцета го криле браќата монаси од Струшко,колку денови Гоце поминал молејки се за Македонија во Злетовскиот Манастир и уште неколку вакви за тебе имнтересни делчиња.Прочитај Аџија убаво ке ти дојде да дознаеш малку повеке за Гоце Делчев
"Дали може да има друго место за еден Македонец, освен Македонија? Дали има народ понесреќен од Македонскиот? И дали има некаде пошироко поле за работа, отколку во Македонија?". Гоце |
|
![]() |
|
аџија ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
![]() |
еее ок, баш таква информација и ме интересираше...
иначе по доста бугарски веб страни за гоце, се врти муабет дека бил атеист, па сега ме интересира да прочитам... фала боогие... ![]() |
|
![]() |
|
MoNiKa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 197 |
![]() |
KAKVI BUGARSKI STRANI
![]() |
|
![]() |
|
KoKi_87 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член ![]() Регистриран: 14.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4 |
![]() |
Vistinata za zivotot i deloto na GOCE DELCEV: http://macedonian.atspace.com/knigi/vc_gd.htm Ova e MUST SEE LINK za site Makedonci !!! Pozdrav ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8910 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |