|
ПОМОШ- ИДИВИДИ ОРДИНАЦИЈА |
Внеси реплика | страница <1 464748 |
Автор | |
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..ќе речев нешто дека имаш ,,слаба бешика,, па при само мал долив на урина тоа не може да се додржи, но штом си имала тоа од средно највероватно ти е од некоја стресна ситуација, односно имаш некоја фобија при излегување и твоето тело така реагира, од ШТО СЕ ПЛАШИШ? |
|
annaja
Сениор Регистриран: 21.Април.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 531 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што му фали на организамот,кога доаѓа до сува кожа,буквално перутање на цело тело.
Му фали некој витамин и кој витамин!?
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не се работи за недостаток на витамин,најчести еколошки фактори се изложеност на ладно време, и ако сте често изложени на сува топлина од централно греење или пак недостаток на природни маснотии кои се неоѓаат во надворешниот слој на кожата и не значи дека кожата засекогаш ќе остане сува. Правете кратки туширања ,никако долги купки во када и во најкраток можен рок нанесете обилно хидрантна крема наутро и навечер. Ако ова не помогне можно е да има улога некој медицински фактор како хипотиреоза,дијабет,проблеми со јетра или бубрези...не мора да значи ,проценете сами и ако е потребно побарајте стручна помош.
|
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
Marija12
Нов член Регистриран: 21.Октомври.2018 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zdravo sakam da ve prasam nesto nekna okulu 4 saat sabajle pocnaa racete da mi se grcat pocnav da se gusam kako mravi da me lazea niz celo lice otidov vo brza pomos mi rekoa deka e od stres nesto kako panika dali ke moze nekoj sovet ve molam fala od napred
|
|
Marija12
Нов член Регистриран: 21.Октомври.2018 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zdravo decki nova sum vo forumov uste neznam kako i sto da go rakuvam hah ama nema vrska sakam da ve prasam nekna vo 4 sabajle imav strasno grcenje na race i celo lice mi bese otrpnato imav custvo na gusenje i kako kravi da mi setaa po licevo bev vo brza pomos i mi rekoa deka e od stres bi mi pomognal nekoj sovet bidejki nejkm uste sega so apcinja fala od napred
|
|
Внеси реплика | страница <1 464748 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |