|
Секс и менструација |
Внеси реплика | страница <1 171819 |
Автор | |
decko31
Нов член Регистриран: 03.Декември.2011 Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dokolku ne dajte svoje mislejne prasajnevo e za dvata pola
pozdr inace sum nov n a forumov |
|
decko31
Нов член Регистриран: 03.Декември.2011 Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mene licno nemi smeta da imam odnos so partnerkata koga ima dobijeno no sepak sakam da kazam deka pret odnos znaci dase tusira e sega nemozis znaci oralno daja zadovolis parterkata ti ali sepak znaci treba dasi dobar glomec da ja napravis i partnerkata dase custvuva zadovolna i ako ona moze i oralen i analen i vaginalen odnos dati pruzi no sepak samiot posebe treba dase trudis daja za dovolis na drug nacin
pozdr |
|
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nemam menstruacija, taka da mozam u sekoe vreme...
|
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
тој луксуз го немам пробано
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....не знам како е тоа....
али на гозно му завидувам
|
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
Princces
Нов член Регистриран: 29.Ноември.2011 Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
баш е прекрасно
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Можеби е прекрасно,ама не е препорачливо.
|
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se sto e krvavo me tera na...
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нема шанси !
|
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
Внеси реплика | страница <1 171819 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |