|
ЉУБОВЕН СОВЕТ ЗА ДЕВОЈКА |
Внеси реплика |
Автор | |
Goki2001
Нов член Регистриран: 06.Октомври.2017 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 06.Октомври.2017 во 23:35 |
Здраво на сите, да ми дадете некој совет за девојче околу 17 години, се допишуваме скоро 1 недела или можеби е недела незнам 24/7 и денеска првпат бевме ан кафе со другарка нејзина ја и она и сега кажав невкусна шега и она ми се налути и инает е голем, а и исто така живчана е, злобна малку можете повеќе совети да ми дадете за пуштање на девојки и ова најбитново како да ја смирам
|
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Море мајката и совет викаш...
Па ти си бил за човек совети да ти бара. Една недела сте пишувале,еднаш си ја видел и цело досие си и отворил на девојката. Ова ја гледаш серијата "На терапија" или... Не би ти откривал тајни,некако по пишаново ми немаш искрени намери со девојката. А годините ти се таман за да испитуваш, но смени ја насоката.Прво глеј си ти шо сакаш.Понатаму што како со девојка кон која имаш искрени намери самото си оди. |
|
Goki2001
Нов член Регистриран: 06.Октомври.2017 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
бураз кажи глупо некако се понаша ја осеќам не е истата краткорочно враќа на инбокс
|
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не знам ја за тоа инбоксовите.
Еднаш сум го продавал кучата,и не си играм со такви работи. Е вака да не ме сфатиш сериозно.Ама меѓуредови краткорочноста од нејзина страна е погубна за тебе на долгорочно. Изменето од Орка - 07.Октомври.2017 во 19:25 |
|
Внеси реплика | |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |