|
Hyundai Santa fe 20DHCI |
Внеси реплика |
Автор | |
Opelvectra
Нов член Регистриран: 14.Април.2017 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 14.Април.2017 во 20:46 |
Vaka na forumov me donese problem i tuka sum po sovet ili nekoj clen so slicen problem.
Imam Hyundai Santa Fe 20DHCI 2002 pominato 140000 redoven serviz ulje kaishi no od skoro mi se javuvaat dva problemi koj mi zadavaat glavobolki Prviot ima problem so palenje Ladnoto palenje i e ok posle dva verglanja pali no dokolku ja vozam podolgo od polovina saat posle ja ugasam nejke da zapalu za ziva glava samo vergla ko da ne go prepoznava kodot na klucot. Vtoriot problem e sleden Se javuva nekue cukanje okolu motoroto onaka iritiracko cukanje Sovet molim |
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Problemot so palenjeto za da se resi mora da se stavi na kompjuter ..mozni problemi senzor za bregasta ..senzor za radilica ...regulator na pumpa za visok pritisok na gorivo..losa dizna ...ili posledno kompjuterot od samoto vozilo. A za toa sto cuka moze da ne e na palenje ..losa dizna ...klip..klipnjaca..ili zamaec. Se zavisi od koj del na motorot ide cukanjeto. |
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
Opelvectra
Нов член Регистриран: 14.Април.2017 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se misecini ko gorniot del koga ke zapalis necuka a posle na nekoi 3000 obrtai najvise se primetuva na otvoren prozor koga pominuvas iritira stvarno
A ova za palenjevo zaboraiv da kazam ladno palenje mu e ok pali nema gajli posle nekoe vreme vozenje vergla ne isklucuva kodot za palenje i nepali ako odmori edno polovona saat pak pali |
|
Внеси реплика | |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |