|
Што највеќе те исполнува што би сакал/а да работиш |
Внеси реплика |
Автор | |
Stefk0O
Нов член Регистриран: 26.Септември.2012 Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 25.Октомври.2015 во 11:50 |
Ајде секој по збор два на оваа тема како што се гледате да речеме за 5-10 год која е вашата омилена професија работа. :D :D
|
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A tebe kako avtor, shto te ispolnuva?!
|
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
Stefk0O
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Malku e mozebi za vas od ponezniot pol cudno ali od mal sum meraklija na volan :D :D sofer bi sakal dokolku mi se pruzi eden den prilika da rabotam distribucija nadvor niz Evropa uz pat i ke se iznaseta coek imam i soodvetni kategorii polozeno za toa :D
|
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dobro Stef, milo mi e shto imash zelba za vozenje.
Imaj vo predvid deka toa ne e voopshto lesna rabota.. Ama verojatno vekje znaesh, pa ti preporachuvam eu pasosh i da si ja ostvarish zelbata Edna od pogolemite zelbi mi beshe krupie, ama otidov vo drugi vodi haha Za 5-10 godini se gledam na chelo na toa shto go pochnav da go rabotam pred ne taka dolgo vreme, sekako so ushte pogolem uspeh od segashniot. |
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
Stefk0O
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ti posakuvam uspeh i da ti se ispolni zelbata za brzo vreme
|
|
Суада
Сениор Регистриран: 25.Април.2015 Статус: Офлајн Поени: 311 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во иднина се гледам на планетата Венера, како всушност јас таму откривам живот. Ваздух, вода... Тоа би ме исполнило највеќе, научник сакам да бидам и работам со таа цел.
|
|
Доаѓам тука-себеси се брукам...
Ми идИ во глава да си пукам Хехе |
|
Внеси реплика | |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |