|
Dali ste za brak so 36 godisen preku forumov |
Внеси реплика |
Автор | |
neutron1
Нов член Регистриран: 04.Септември.2014 Статус: Офлајн Поени: 10 |
Тема: Dali ste za brak so 36 godisen preku forumov Испратена: 05.Октомври.2014 во 00:53 |
Znam deka nekoi ke se pobunat i ke recat deka ovaa tema lici na lici na licen oglas pa zatoa se izvinuva.Gledajki gi drugite temi gledav da naslovot ne gi zadira pravilata na forumov no ajde.Koga gi gledam e-oglasite vo delot za licnu kintakti covek ne moze a da ne donese zaklucok deka toa se oglasi na javnite kuki defakto pa zatoa brakot e do tolku minimiziran sto retko koj/a moze da najde po nesto za sebe sto ke im bide vredno za cel zivot.Nemam nisto protiv nemoralnite oglasi zatoa sto i jas sum otaval slicni no toa e so kratkotrajno dejstvo na serotoninot i povtorno vleguvas vo prazniot zivot.Ne sakam da navleguvam zosto ne sum se ozenil no veke ako baram nekoja po oglas toa bi sakal da bide vo oglasnik so definirana ramka za celnite grupi koi se za brak a koi se zaonaa brza rabota,pa i za zarabotka.Zatoa ovaa tema neka bide kako mesto za zapoznavanje za brak zatoa sto neli i po reklamite se zbori kolku brakot e vazna no i sveta rabota za eden covek.Znaci ke ve molam ne pisuvajte naucni disertacii za mojot karakter i mentalna sostojba tuku oglasuvajte se i bidete srekni.Znaci site koi ja imaat istata moja potreba neka pisuvaat tuka a site drugi koi mislat da kritikuvaat ....neka ostanat ostanat nesrekni.Koja saka da se zapoznae so 36 god.decko neka ostavi poraka vo sandaceto na licniot kurir.
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Испратена: 07.Октомври.2014 во 15:28 |
Каква е оваа тема? Форумот е место за дискусија. За огласување имаме посебно место на порталот Идивиди - Огласи Има таму посебен дел за Лични контакти. |
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Испратена: 07.Октомври.2014 во 21:37 |
Jas da ti kazam neshto, ima edna porazitelna statistika na forumov
Koj se zapoznal tuka i se zemal, se razvel. Koj vlegol vo vrska, raskinal. A i onie shto vekje bile vo vrska a pochnale na forumov, koga gi nachekala drugata polovina kako se shvalerisuvaat, raskinale Ne me prasuvaj, matichar izigravam nekogash Taka da, trk na drugite mesta za lichni kontakti, povekje srekja kje imash. |
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Испратена: 07.Октомври.2014 во 23:49 |
....opaaa batoooooo,na seficive veke im svrte vnimanie.
pazi se od niv..opasni se bre.
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
д4 б3
Сениор Регистриран: 17.Јули.2014 Статус: Офлајн Поени: 1206 |
Испратена: 07.Октомври.2014 во 23:51 |
што стана бе
доби ли нешто во сандачето? |
|
old d4b3
|
|
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Испратена: 08.Октомври.2014 во 12:00 |
Опомена ....
|
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
vivi1
Сениор Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
Испратена: 09.Октомври.2014 во 12:01 |
a koj e toj
|
|
vivi
|
|
BIBI_G_3
Модератор СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 21.Август.2013 Статус: Офлајн Поени: 2372 |
Испратена: 09.Октомври.2014 во 16:44 |
Темава ја заклучувам,објаснувањето го даде Анастеа!
|
|
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
|
Внеси реплика | |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |