![]() |
|
"Невозможна мисија" со македонски познати личности |
Внеси реплика ![]() |
Автор | |
Schatzii7 ![]() Сениор ![]() ![]() Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 07.Март.2014 во 23:42 |
Тијана бремена, Тамара на Евровизија
Претходната сабота стартуваше новиот циклус на емисии на " Невозможна мисија " со македонски познати личности на Тв Алфа. ![]() Во " Невозможна мисија " познатите јавни личности се мета на скриена камера, а вниманието особено го привлече снимањето на епизодата каде српскиот премиер Ивица Дачиќ беше жртва на водителка без долна облека. Тамара, Тијана, Александра Накова, Влатко Лозановски, Елена Велевска, Фифи, Панки се само дел од македонските познати личности кои паднаа пред камерата на Невозможна мисија. Ова реално ТВ шоу не претставува класична скриена камера, туку познатите и јавни личности ги става во реални ситуации при што на гледачите им се дава шанса да ги следат реакциите на своите омилени ликови, во необични и понекогаш опасни ситуации. |
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
![]() |
|
Schatzii7 ![]() Сениор ![]() ![]() Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ја изгледав првата епизода и како за почеток не беше лоша, но очекувам нешто пожестоко во продолжение.
![]() Имам гледано повеќе епизоди со српските познати личности и прво што ми паѓа на памет е епизодата со Милан Калиниќ ![]() Останува да видиме во какви ситуации ќе се најдат нашиве.
|
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
![]() |
|
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Случајно видов дел од една емисија на српската невозможна мисија.
Па и познатите и јавни личности се обични луѓе. За мене не претставува никакво задоволство да гледам како некој си прави забава на нечија туѓа сметка
![]() |
|
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
|
![]() |
|
Епизодата со Фифи беше претеризам...со вадење пиштоли па и пукотници да не имаше
![]() А неќна со Елена Велеска им беше добро смислено, добра и успешна мисија.
|
|
|
|
![]() |
|
Оти многу долго трае почнаа на епизоди да ги делат, дел по дел
да даваат ![]() доста имам испуштено ама оној од Фаци беше последна " жртва " .
Изменето од Schatzii7 - 15.Мај.2014 во 09:05 |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
|
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |