|
Мојата втора шанса !!! |
Внеси реплика |
Автор | |
Telohranitel
Нов член Регистриран: 25.Февруари.2014 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 25.Февруари.2014 во 20:47 |
четвртак, 30. мај 2013. Da ova pocnuva so mojata ftora sansa.sansa dadena od Gospod ,sprovedena od profesorot B.G. Razbiram deka ne ja dobivaat site no verbata vo boga za mene e pat po koj odam porano,sega i sekogas.Ne mozam da se navrakjam na pocetokot iako sekoja sekunda ,sekoj moment od momentot na samiot pocetok . Celosno vo mene postoi i stravot za zivot koj go posakuvam najvise od sve. Da za mene neznam kolku sum napravil kontroli na krfta iako mi bese celo vreme sugerirano , kazano deka so mene se e vo red, no nemozev da se smiram . Momentot koga go iscekuvav rezultatot dali ke bide sve vo red , dali ke pokaze se vo red. Neznam kolku vo mene se redele stravot,grizata i zelbata za zivot. Neznam za sega tolku ke kazam , mislam sekojdnevno ima momenti koga nesto me potsetuva kojsum kadesum da ne previse se opustam.Zivotot e pred mene so mojata familija so decata . neznam moze nikoj nema da me svati no toa sto mi lezi na dusa skogas go iskazuvam .Ke prodolzi. |
|
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сакаш да кажеш Втора шанса, нели?
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А која била првата?
|
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
Внеси реплика | |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |