|
Shotokan Карате |
Внеси реплика | страница <12 |
Автор | |
Corporal^^
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 833 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
auuuuuuuuuuu
|
|
Its not the size of the warrior in the fight, its the size of the fight in the warrior
|
|
sweety13
Сениор Регистриран: 30.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 0 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
inace shotokan e najbolji stil i nema sto
7 god vezbam karate super e kaj ne sum bila preku nego samo malce federacijata e skrzava ne plaka za nisto mora sami da si plakame,a klubot e mn siromasen.obozavam da odam na natprevari.znes so nekad mi doaga da skrsam nekoj od mavanje,ali seuste ne sum si ja ostvarila taa zelba.decki kaj trenirate?gi znam poveketo klubovi me interesira?
|
|
YODA
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 205 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A si slusnal za Bodidarma ? |
|
и то...
|
|
SURFAC
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 09.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 350 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas ne
|
|
Михаил Мојата чанта
чантата ми тежи точно еден тон на неа ке зестане комотно и слон ке се лизне и ќе шизне надвор кога роси кај да најде еден билдер за да му ја носи. |
|
Внеси реплика | страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |