IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Кога им  кажавте на родителите .........
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Кога им кажавте на родителите .........

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678
Автор
Порака
n1k0La Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Ride To Live Live To Ride

Регистриран: 31.Јули.2008
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 357
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај n1k0La Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Август.2008 во 00:14
ne sum zboruval so moite za toa toa se moi licni raboti :D mislam taka e za masko a za zensko mozebi e poinakvo :D
Кон врв
slide Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Original Honey

Регистриран: 29.Јули.2008
Поени: 238
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај slide Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Август.2008 во 00:39
pa mene i ne me prashava nikad toa
Кон врв
Black_girl Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Beauty in Darkness

Регистриран: 12.Август.2008
Поени: 174
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Black_girl Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Август.2008 во 20:18
Не сум и се доверила досега на мајка ми за моето прво сексуално искуство. Доколку ме праша, би и кажала можеби, а вака сама....не. Попрво на татко ми би му кажала со него сум поотворена и повеќе се служуваме.
Кон врв
Вештица Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Септември.2008
Локација: Macedonia
Поени: 27
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Вештица Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Ноември.2008 во 18:59
Татко ми фати делче од кесичката за кондоми во дневната, и не ме праша отворено, туку најдругарски правевме муабет, и ме советуваше (нешто како памет у глава). На мајка ми ќе и кажам кога ќе заслужи
Јас, а можеби и Ти.
Кон врв
Neptun74 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Orbiter

Регистриран: 23.Октомври.2008
Поени: 2643
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Neptun74 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Ноември.2008 во 14:10
Ne sum izdaica...
Seuste mislat deka sum "nevin"...
DeepBlue
Кон врв
fragola Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Февруари.2008
Поени: 3829
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Ноември.2008 во 14:59
Se bese vo red dodeka gjavolot vo mene nemajki druga rabota resi se da si kaze...
I get enough exercise...just pushing my luck.
Кон врв
trajkovskamila Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Октомври.2008
Поени: 1862
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај trajkovskamila Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Ноември.2008 во 15:00
bese odamna
mila e srcus
Кон врв
Neptun74 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Orbiter

Регистриран: 23.Октомври.2008
Поени: 2643
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Neptun74 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Ноември.2008 во 15:01
Originally posted by fragola fragola напиша:

Se bese vo red dodeka gjavolot vo mene nemajki druga rabota resi se da si kaze...

Mozebi sakal da se pofali kolku znae, kolku moze...
DeepBlue
Кон врв
fragola Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Февруари.2008
Поени: 3829
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Ноември.2008 во 15:08
Da de,umrela cigankata sto go falela
I get enough exercise...just pushing my luck.
Кон врв
butterflyM55 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
***PEPE***

Регистриран: 17.Ноември.2008
Поени: 3399
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butterflyM55 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Ноември.2008 во 03:44
НЕ ИМ КАЖАВ
Кон врв
ekszi88 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
In Love

Регистриран: 10.Јануари.2008
Поени: 7008
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekszi88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Март.2012 во 19:23
Леле.... ни у лудило смеење
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
Кон врв
Blue Scarlet Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Амазонка

Регистриран: 03.Ноември.2009
Поени: 9011
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Blue Scarlet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Декември.2013 во 19:35
Не им кажав, ама се си мислам дека сфатиле досега самите ... не знамгазење од смеење
Lupus non mordet lupum.

Vulneratus non victus!

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,094 секунди.