|
renoviranje stan |
Внеси реплика |
Автор | |
sojka
Нов член Регистриран: 16.Декември.2012 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 16.Декември.2012 во 13:38 |
veke nekoe vreme sakam da go preuredam prostorot vo koj ziveam.planniram,presmetuvam i se nekako mi fali hrabrost da pocnam.go odlozuvam poveke od edna godina.pa zatoa molam za pomos,idei,kako,koga e najdobro vreme za renoviranje,vo koi boi bi bilo najdobro da se prefarbaat zidovite,kako da se namestat sobite i se drugo sto e potrebno.
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во јуни затоа што можаат непредвидено да потрајат работите од едноставно причина што мајсторите не се воопшто за верување и обавезно да им висиш над глава. Често се неписмени и расипани забушанти така да треба добро да размислиш кого ќе викнеш, а во почеток се многу слаткоречиви. Никако не им давај пари однапред, туку по завршената работа. Во секој случај повикај повеќе за разговор за да ја сфатиш и разликата помеѓу нив
|
|
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зависи колку работа има во станот. Како што рече збунет, негде Мај, Јуни е убаво време за почеток на такви активности. А не како мене да почнеш во Септември, па еве Декември тече и се уште не е готово.
|
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
Внеси реплика | |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |