|
POMOS |
Внеси реплика |
Автор | |
marjanj
Нов член Регистриран: 01.Ноември.2012 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 01.Ноември.2012 во 17:24 |
ZDRAVO MI TREBA POMOS NA HOTMAIL MI VLEGOL NEKOJ MI GO SMENIL PASS MI SMENIL ALTERNATIVA ZNACI SVE MI IMA SMENETO DA MI KAZETE NEKAKO KAKO MOZAM DA DOJDAM DO LOZINKA DA SE LOGIRAM POVTORNO POSTO RABOTAM NA BROD ZA NEKOJ MESEC AVIONSKATA KARTA TREBA DA MI PRESTIGNE NA TOJ EMAIL VE MOLAM AKO MOZETE NEKAKO DA MI POMOGNETE.
|
|
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ресетирај го пасвордот преку Security Question...Ако памтиш што си напишал таму кога си го отварал акаунтот. Ако не го знаеш прашањето ќе го пополнниш формуларот за хакиран мајкрософт мејл и за 3-4 дена администраторите ќе ти го вратат мејлот ако навистина е хакиран.
ПС. Во иднина бегај подалеку од хотмејл, тоа ти е најнебезбеден и-мејл провајдер. |
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
marjanj
Нов член Регистриран: 01.Ноември.2012 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ok fala mnogu ke probam
|
|
Внеси реплика | |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |