|
Менаџери |
Внеси реплика | страница <12 |
Автор | |
Platenik
Сениор Регистриран: 29.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 3600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мислиш,контролирај ги кадрите за да ја контролираш организацијата!
Како што правел Тодор Живков, а и Богдан Филов! |
|
Гроф Игнатиев: "Ви се обрнувам Вам (г-дин Бахмачев), дека ЈАС ЈА СОЗДАДОВ ВЕЛИКА БУГАРИЈА, ЗАРАДИ РУСКИТЕ ИНТЕРЕСИ на исток "- (М.Цемовиќ - " Маќедонски проблеми и Маќедонци", Београд, 1913 ,33.)“
|
|
d4 b3
Сениор не можам да си дозволам неактуеленпотпис Регистриран: 19.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 4384 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мислиш ли дека мислам?
|
|
Platenik
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Имаш ли галвоболки, од време на време?
|
|
Гроф Игнатиев: "Ви се обрнувам Вам (г-дин Бахмачев), дека ЈАС ЈА СОЗДАДОВ ВЕЛИКА БУГАРИЈА, ЗАРАДИ РУСКИТЕ ИНТЕРЕСИ на исток "- (М.Цемовиќ - " Маќедонски проблеми и Маќедонци", Београд, 1913 ,33.)“
|
|
d4 b3
Сениор не можам да си дозволам неактуеленпотпис Регистриран: 19.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 4384 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не
во континуитет |
|
Platenik
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Добро е да те боли глава од време навреме. Тоа е потсетник, демек имаш нешто во главата. Лошо е кога никогаш не те боли. Тоа значи дека е празна, лејка!
Е сега чим констатиравме дека имаш нешто во главата, тоа не наведува на заклучок дека нешто мислиш. Е што мислиш и колку мислиш тоа е друга работа. |
|
|
|
Alekxandar
Сениор Регистриран: 10.Јули.2012 Статус: Офлајн Поени: 1029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се шо знаев за бизнис и менаџерство падна во вода....
Од денес ке ја барам Талевска да ми кажи како да го направам првиот милион,а сум сигурен дека знае и финта како и до милијарда да се стигни. |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
lotus flower
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Prvo da ne se osetlivi
i da imaat istovremeno menadzerski i liderski sposobnosti. Liderot ne gi prinuduva vrabotenite toj gi inspirira menadzerot go nasocuva naporot na vrabotenite kon celite.
|
|
Внеси реплика | страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |