![]() |
|
Која песна ве буди наутро? |
Внеси реплика ![]() |
страница 12> |
Автор | |
Schatzii7 ![]() Сениор ![]() ![]() Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 24.Ноември.2013 во 23:46 |
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
http://grooveshark.com/s/Gligor+Smokvarski+Fragment+Od+Baletot+Makedonska+Povest+Teshkoto/4a8ykU?src=5
bas taka..cekor po cekor..5-6 minuti.cesto i t\ref. |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
ете таа ![]() |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
мене искрено наутро ме буди ова
а уште поискрено, мене наутро ништо не ме буди... апсолутна кома |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
Blue Scarlet ![]() Модератор ![]() ![]() Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
![]() |
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
![]() |
|
![]() |
|
LiDivio ![]() Модератор ![]() Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
![]() |
|
Phantomlord ![]() Сениор ![]() ![]() ThrasheR Регистриран: 11.Септември.2008 Локација: Битола Статус: Офлајн Поени: 434 |
|
|
\m/>.<\m/ Thrash' till death \m/>.<\m/
|
|
![]() |
|
Linda-Lolita ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 16.Јануари.2013 Статус: Офлајн Поени: 18 |
od koga si go kupiv vtoriot ponapreden mobilen telefon dolgo vreme me budese pesnata na Colic-Zvao sam je Emili
A sega mi budi Riblja Corba -Radicu sta god gocu Изменето од Linda-Lolita - 02.Февруари.2013 во 17:49 |
|
Насмевката е тоник, олеснување, отстранување на болката.
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
Phantomlord ![]() Сениор ![]() ![]() ThrasheR Регистриран: 11.Септември.2008 Локација: Битола Статус: Офлајн Поени: 434 |
Моментално Roadhouse Blues од Дорси :D.
|
|
\m/>.<\m/ Thrash' till death \m/>.<\m/
|
|
![]() |
|
Anita1 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Март.2012 Статус: Офлајн Поени: 898 |
nikoja....
|
|
jas sum jas....
|
|
![]() |
|
paton ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Август.2011 Статус: Офлајн Поени: 789 |
Пилето ми пее........рано насабајле................
|
|
![]() |
|
Schatzii7 ![]() Сениор ![]() ![]() Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Само уште да кажеше која е песната?
![]() |
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |