![]() |
|
Back-up camera |
Внеси реплика ![]() |
Автор | |
LjS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група ![]() ![]() Регистриран: 14.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 78 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 01.Април.2012 во 12:48 |
Zdravo na site,
Za 10-ina dena ke imam potreba od back-up camera (ke odam na patuvanje i mi treba back-up vo slucaj da otkaze mojot aparat) pa pred da se potrosam i kupam nekoj Canon cisto za ne daj boze, vikam da si ja probam srekata tuka. Ima li nekoj sto saka da mi pozajmi nekoj ponov Canon aparat kako back-up ? Mi treba nesto kako 600D, 550D ili slicno (full frame bi bilo najbolje ) Znaci ne planiram da slikam so aparatot, mi treba cisto za ne daj boze. Posledniot pat koga nosev back-up ne go izvadiv od ranec. U zamena mozam da go iznajmam studioto na onoj koj bi mi pozajmil aparat. Ako ima nekoj zainteresiran, neka pise slobodno. Pozdrav, Ljupco |
|
![]() |
|
pecok ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Јуни.2011 Статус: Офлајн Поени: 300 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Кога сме веќе кај Канон 600Д, јас барам, хм, поточно менувам две, три мои фотографии со автограм во големина најголема што може во мк на фотохартија, или отштампајте си па ќе се потпишам, не ми е многу битно тоа, битно ми е, хм, купувачот да ме однесе до продавница и да ми купи еден Канон 600Д.
Не ми се продава ни овој Канон 1000Д иако би го шитнал за неколку илијади евра, има хм, историска важност. Изменето од pecok - 03.Април.2012 во 00:56 |
|
![]() |
|
Zoran K ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 17.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 3244 |
pecok, nadvor si od temata.
Ljupco bara pomosh i ne e doblesno da ja prevzemash ovaa tema za tvoi potrebi. ![]() Ako mozhesh da mu pomognesh, togash javuvanjeto e vo red, a ako imash ti nekoja potreba togash otvori si nova. |
|
![]() |
|
Korbizie ![]() Нов член ![]() Регистриран: 25.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 33 |
Zdravo Ljupco,
Dokolku ti vrsi rabota Nikon D300 so 3-4 objektivi i stativ poveli...samo bi sakal da znam kolku vreme ke bides otsaten za da se organiziram i jas so fotografiranje....inace ne treba nikakva zamena ni studio ni nisto... So pocit Vakkass Shtin e-mail: vakkass.shtin@gmail.com tel: 070 69 82 84 |
|
![]() |
|
LjS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Група ![]() ![]() Регистриран: 14.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 78 |
Fala mnogu Korbizie, ali mi treba Canon aparat poradi objektivite koi gi koristam. Fala uste ednas. |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
|
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |