|
Најмалиот V12 |
Внеси реплика |
Автор | |
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 30.Декември.2011 во 00:41 |
Ne sum premnogu po mehanika, ama ova e umetnost... ubavina... kako da gledash izrabotka i sostavuvanje chasovnik ! Изменето од Messenger - 30.Декември.2011 во 00:42 |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
Zeksi71
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не си свесен колкава прецизност бара изработка на ваков мотор за да функционира како што и видовме дека функционира.
Посебно ме воодушеви што старово мајсториште сето ова го прави во домашни услови, стругче, глодалица и многу знаење и умешност. Секоја чест, додека гледав не ми се веруваше, воодушевен сум. |
|
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не знам што да речам...
Какви живци бара ова нешто... Со еден дребонг направи радилица совршена. Браво.... |
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sekogash sum velel - ne e vazhno shto rabotish, vazhno e da si vistinski majstor za taa rabota.
Kapa dolu za site takvi lugje ! |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
Внеси реплика | |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |