|
Ацески Сашо упатува апел за помош.... |
Внеси реплика |
Автор | |
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 24.Ноември.2011 во 14:21 |
Долго ми требаше да го напишам ова писмо, и неколку пати го започнував. Пред скоро месец дена ми се случи сообраќајна несреќа во која за среќа јас и сопругата останавме живи. Јас со скрешени ребра, набиеници и неспособност да се мрдам скоро месец дена, таа со хематоми и драсканици. Сметаме дека господ не чувал и ни подарил нов почеток. Им благодарам на сите хумани луѓе што ќе ми излезат во пресрет и ќе ми помогнат ! ----------------------------------------------- http://www.donacii.mk/2011/11/18/apel-za-pomosh/ Кој може нека помогне |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
akvarium14
Нов член Регистриран: 22.Октомври.2011 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da odma ke mu dadam i pomognam isto ko sto mi pomognavte vie ....,d vas toj pravoslavie i uste 2-3 samo [pnizuvanje dobiv,od mene za vas ova
Изменето од akvarium14 - 25.Ноември.2011 во 18:02 |
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ајде смирено
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
Внеси реплика | |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |