IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Медиуми
  Активни теми Активни теми RSS - Купување-продавањена интернет на  печатени медиуми
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Купување-продавањена интернет на печатени медиуми

Внеси реплика Внеси реплика
Автор
Порака
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Тема: Купување-продавањена интернет на печатени медиуми
    Испратена: 12.Ноември.2011 во 08:21
Уште од некна кога прочитав во Вест, па и денеска во Утрински имам една дилема која не ми се расчисти ни по читањето на написов

Наиме, продажбата е PDF  формат и тоа е ОК, кој сака нека купи, кој не си купува на трафика, но што со оние кои кој еве го читаме и цитираме (рекламираме на еден начин оти ја шириме веста што ја прочитавме и некој кој можеби не го чита весникот по нашата “трага“ зачитува па станува читател на истиот медиум).
Да не должам, не ми е јасно-Дали ако не сум  претпплатен на електронската верзија ќе имам право да го читм како досега весникот во скратенава верзија на нет?
Ги читам коментарите од читателите кои исто така се некако во стилот разбрано/неразбрано оти бајаги се откажуваат од читање веројатно како и мене од дилема се наплаќа/не се наплаќазбунетост
Кон врв
gonzo Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Мачкозил

Регистриран: 04.Декември.2008
Локација: У дневну
Поени: 3137
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај gonzo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Ноември.2011 во 16:30
Znam samo deka vece 'dzabe' Goran Mihajlovski ne moze da go citame...изненадување
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
Кон врв
abnormalen Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Регистриран: 05.Април.2009
Поени: 168
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај abnormalen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Декември.2011 во 11:01
E toa ti se vika  kurvinska rabota.

ke ti dadat da zapochnesh neshto da chitash i oop nema vekje , ako sakash ponatamu , kupi im go .
Gluposta e najneobična od site bolesti - od nea NE pati bolniot tuku, SITE OSTANATI!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,250 секунди.