|
Професор кој ви оставил најголем впечаток |
Внеси реплика |
Автор | |
Tiana_titty
Нов член Регистриран: 26.Октомври.2011 Статус: Офлајн Поени: 0 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 26.Октомври.2011 во 22:51 |
pishete si koj profesor vi ostavil najgolem vpechatok vo osnovno,sredno ili na faks i zoshto? :) imam chustvo deka denesnite profesori mnogu poveke se zalagaat da ne naucat na nebitni fakti odkolku da ne vospitaat da bideme lugje.
|
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Imav nekolku takvi profesori.
Vo sredno uchilishte bezdrugo beshe profesorkata po latinski jazik Koleva Elena. Toa beshe prekrasna zhena, chovek i profesor. Ne postoeshe nitu eden uchenik, mashko ili zhensko, koj beshe ramnodushen kon nea. Imashe nekakva magija vo taa zhena... koj znae, mozhebi vo minatiot zhivot bila nekoja rimjanka od visokata klasa. Imav srekja da mi bide i klasen rakovoditel. |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
Tiana_titty
Нов член Регистриран: 26.Октомври.2011 Статус: Офлајн Поени: 0 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e takov chovek vredi da se ima u zivotot :) ja od celo sredno kje si ja izdvojam samo profesorkata po makedonski Dalida Cvetanova.. strashno dobri predavanja ,a nadvor od niv zhena so uzhasno dobar stil i stav.. ednostavno moj idol.
|
|
saguaro
Сениор Регистриран: 25.Август.2011 Статус: Офлајн Поени: 482 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jean-Dominique Pasquet, Ginette Keller, Evgeny Koroljov, John Ellis...
За овие луѓе вредеше учењето во странство. Нема такви професори во Мк. |
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нано Ружин .. и неговите меѓучовечки односи ... почит .. знаење ... метод на предавање ...
|
|
IvaMk
Нов член Регистриран: 17.Октомври.2011 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дефинитивно професорката по Македонски во средно.
Многумина ја одбија етикетирајќи ја како "религиозен фанатик", меѓутоа таа е посебна. Во неа има нешто прекрасно што ти дава мир кога ќе и се доближиш и што ја исполнува околината со позитивна енергија. Едноставно, зрачи! Најмногу ја сакам затоа што беше несебична во пренесување на своето знаење и искуство (не од областа на предметот, туку од животните ставови) и ме научи да ги ценам и да се стемам кон вистинските вредности во животот кои се многу ниско паднати. Дефинитивно таа е жената со која би сакала да имам контакт целиот живот. И која го заслужува суперлативот НАЈДОБРА, не само како професорка туку пред се како жена. Ја сакам!! :)) |
|
People who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do..
|
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Najchesto stranskite profesori mi ostavaa najgolem vpechatok. Metodot na predavanjata, odnosot kon studentite kako i rabotnata atmosfera koja shto uspevaa da ja sozdadat beshe navistina dobra.
Mozam da izdvojam edna profesorka po angliski jazik i angliska knizevnost. Poradi nea iako najgolemiot del od studentite go mrazea predmetot, mene mi beshe eden od omilenite.
|
|
dedanoe
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 15.Октомври.2011 Локација: dedanoe city Статус: Офлајн Поени: 385 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ovde potpishanata lady:
i hope she's happy with the number me became: EDEN i Tri pod Qur'an pa sento Tao uSchizmeno na Dva Изменето од dedanoe - 11.Јануари.2012 во 06:08 |
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Лично мене,во тоа време како наставник Драган Даутовски.
Многу ентузијазам пренесе кај своите ученици,голем дел од нив и завршија во музичките води.Одличен лик! Имав среќа да во тој период бидам дел од мандолинската секција, и сведок на формирањето на "Детелинки".Кои потоа сите ги слушавме како "Синтезис". |
|
Внеси реплика | |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |