IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Образование
  Активни теми Активни теми RSS - Професор кој ви оставил најголем впечаток
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Професор кој ви оставил најголем впечаток

Внеси реплика Внеси реплика
Автор
Порака
Tiana_titty Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 26.Октомври.2011
Статус: Офлајн
Поени: 0
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiana_titty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Тема: Професор кој ви оставил најголем впечаток
    Испратена: 26.Октомври.2011 во 22:51
pishete si koj profesor vi ostavil najgolem vpechatok vo osnovno,sredno ili na faks i zoshto? :) imam chustvo deka denesnite profesori mnogu poveke se zalagaat da ne naucat na nebitni fakti odkolku da ne vospitaat da bideme lugje.
Кон врв
Messenger Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор

Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet

Регистриран: 21.Април.2006
Поени: 18208
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Messenger Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Октомври.2011 во 23:16
Imav nekolku takvi profesori.

Vo sredno uchilishte bezdrugo beshe profesorkata po latinski jazik Koleva Elena.

Toa beshe prekrasna zhena, chovek i profesor. Ne postoeshe nitu eden uchenik, mashko ili zhensko, koj beshe ramnodushen kon nea.

Imashe nekakva magija vo taa zhena... koj znae, mozhebi vo minatiot zhivot bila nekoja rimjanka od visokata klasa.

Imav srekja da mi bide i klasen rakovoditel.
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
Кон врв
Tiana_titty Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 26.Октомври.2011
Поени: 0
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiana_titty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Октомври.2011 во 23:22
e takov chovek vredi da se ima u zivotot :) ja od celo sredno kje si ja izdvojam samo profesorkata po makedonski Dalida Cvetanova.. strashno dobri predavanja ,a nadvor od niv zhena so uzhasno dobar stil i stav.. ednostavno moj idol.
Кон врв
saguaro Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 25.Август.2011
Поени: 482
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај saguaro Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Ноември.2011 во 21:03
Jean-Dominique Pasquet, Ginette Keller, Evgeny Koroljov, John Ellis...

За овие луѓе вредеше учењето во странство. Нема такви професори во Мк.
Кон врв
BellaGrandma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Game over

Регистриран: 10.Јуни.2010
Поени: 20029
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BellaGrandma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Ноември.2011 во 05:55
Нано Ружин .. и неговите меѓучовечки односи ... почит .. знаење ... метод на предавање ...

Кон врв
IvaMk Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Октомври.2011
Локација: Macedonia
Поени: 8
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IvaMk Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јануари.2012 во 01:49
Дефинитивно професорката по Македонски во средно.
Многумина ја одбија етикетирајќи ја како "религиозен фанатик", меѓутоа таа е посебна. Во неа има нешто прекрасно што ти дава мир кога ќе и се доближиш и што ја исполнува околината со позитивна енергија. Едноставно, зрачи! Најмногу ја сакам затоа што беше несебична во пренесување на своето знаење и искуство (не од областа на предметот, туку од животните ставови) и ме научи да ги ценам и да се стемам кон вистинските вредности во животот кои се многу ниско паднати.
Дефинитивно таа е жената со која би сакала да имам контакт целиот живот. И која го заслужува суперлативот НАЈДОБРА, не само како професорка туку пред се како жена. Ја сакам!! :))
People who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do..
Кон врв
evangeline Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Август.2011
Локација: Naxos
Поени: 6758
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај evangeline Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2012 во 04:59
Najchesto stranskite profesori mi ostavaa najgolem vpechatok. Metodot na predavanjata, odnosot kon studentite kako i rabotnata atmosfera koja shto uspevaa da ja sozdadat beshe navistina dobra.

Mozam da izdvojam edna profesorka po angliski jazik i angliska knizevnost. Poradi nea iako najgolemiot del od studentite go mrazea predmetot, mene mi beshe eden od omilenite.
Кон врв
dedanoe Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Октомври.2011
Локација: dedanoe city
Поени: 385
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dedanoe Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2012 во 06:04
ovde potpishanata lady:

i hope she's happy with the number me became:

EDEN i Tri pod Qur'an pa sento Tao uSchizmeno na Dva

Изменето од dedanoe - 11.Јануари.2012 во 06:08
Кон врв
Орка Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2008
Поени: 44580
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Орка Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јули.2013 во 21:26
Лично мене,во тоа време како наставник Драган Даутовски.
Многу ентузијазам пренесе кај своите ученици,голем дел од
нив и завршија во музичките води.Одличен лик!
Имав среќа да во тој период бидам дел од мандолинската секција,
и сведок на формирањето на "Детелинки".Кои потоа сите ги
слушавме како "Синтезис".
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,109 секунди.