|
Кој е Барак Обама? |
Внеси реплика |
Автор | |
Audiofil
Сениор Регистриран: 23.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 374 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 30.Септември.2011 во 21:36 |
http://www.ivonazivkovic.net/OBAMA-PRVI-DEO.html
Изменето од Audiofil - 30.Септември.2011 во 21:37 |
|
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
wowwww...Vonzemjani izgleda go infiltrirale vo belata kuca...
|
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....pochnav ama,...ne dovrshiv!
....ovaa kako da ja siluvala nekoja regimenta od americhki crnci ,.......... pa sega ne moze drujchie, pa sonuva ( i publikuva ) raznorazni gluposti za amerika! |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Гаргамел
Група Регистриран: 09.Октомври.2011 Статус: Офлајн Поени: 81 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
precedatel bese nekade ama kade a znam deka crnec e e*amu kozinkata negova
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vo sporedba so Putin nikoj i nisto.Ovoj "medvedov "imal celi 40 mlj.dolari bogatstvo.
...a zamislete ne saka ni milionce da investira vo RM.
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Французите му извадија афера на Обама со Бијонсе Ова му местат афера на Обама или и тој швалераш како колегата Оланд и колегата Путин? |
|
Zlatnik
Сениор Регистриран: 23.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е оти овака?
Сакав да ставам слика од компјутеров, ама ... ми кажува: Request object error 'ASP 0104 : 80004005' Operation not Allowed /RTE_popup_preview.asp, line 66 Ѓоа прв пат поставувам слика! Каде ја утнав? |
|
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
|
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мислам на колена ќе падне и ќе почне да го моли Путин да влезе во воен конфликт.
Премногу комотни и супериорни се чувствуваа до сега,BRIC им ги мати сметките наспроти нивната презадолженост и паразитската Европа. |
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Овој плачково ли е Обама
Баш ме интересира како ова ќе им се одрази. |
|
Внеси реплика | |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |