IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Фотографија, камери и видео
  Активни теми Активни теми RSS - ИЗНАЈМУВАЊЕ НА ВИДЕО КРАН
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ИЗНАЈМУВАЊЕ НА ВИДЕО КРАН

Внеси реплика Внеси реплика
Автор
Порака
JAWA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Јули.2007
Статус: Офлајн
Поени: 179
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај JAWA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Тема: ИЗНАЈМУВАЊЕ НА ВИДЕО КРАН
    Испратена: 08.Септември.2011 во 15:29
Ме интересира од каде можам да изнајмам солиден кран со пристојна цена во Скопје? - Ако има некој од Вас би сакал да ми прати понуда за рентање на истиот... Ако нема дајте ми совет од каде да барам, моментално знам дека имаат Томато и Фабрика, други? Должината над 8метри да е...

Благодарност однапред :)

Изменето од JAWA - 09.Септември.2011 во 15:57
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Февруари.2008
Локација: Macedonia
Поени: 230
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ang3l4o Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Септември.2011 во 20:48
Koja dolzina, te visina? I za koja golemina na kamera...
Кон врв
sasebt Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Октомври.2007
Поени: 311
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sasebt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Септември.2011 во 16:38
JAWA,

Kran vo skopje ne znam koj ima, ama znam deka ZAGA Production (od Bitola) imaat kran. Dali go iznajmuvaat ne znam, ali mozis da prasas ako ne drugo.

Pozdrav
Портфолио - Пушењето е штетно по здравјето
Кон врв
Tegla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Април.2007
Поени: 2213
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tegla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Септември.2011 во 02:24
Glemite kranovi idat okolu 500 - 800 evra. Zavisi kakov kran, od kogo, kolku si blizok so chovekot, kolku e zafaten vo periodot. Kje se cenkas. Za tie pari moze i da dobies i profesionalna kamerad. Zavisi od produkcijata.
I ovie ceni sto ti gi kazuvam moze da ne se tocni, no kolku za info. Jas sum dobival i za pomalku, a sum plakjal i poskapo koga imalo budzet. Nema pravilo.

Ako e za mala rabota, baraj si mal kran so mala kamera za mali pari.
That is called grain. It is supposed to be there.
Кон врв
ang3l4o Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Февруари.2008
Локација: Macedonia
Поени: 230
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ang3l4o Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Септември.2011 во 19:05
Vo Kumanovo moze da se nabavi 10m kran, so pan-tilt glava, za cena ke ti kazam za den dva, za koja lokacija ti treba konkretno...
Кон врв
JAWA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Јули.2007
Поени: 179
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај JAWA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Септември.2011 во 21:06
Кранот го барам за еднодневен настан кој ќе го снимаме во живо во Скопје за скоро, од Фабрика ми понудија убава цена, но нивниот кран нема единствено ротирање во оска, односно хоризонтални 360-ки ако добро го објаснив поимов... Али сепак ако не се најде нешто подобро мислам дека нема да погрешам со нивниот кран, а и барем колку што го имам видено на настани нивниот е супер.... Ми треба добар кран и добар возач за истиот, не снимам спот, снимам на миксер во живо - да е спот не се мислам многу - каков и да е ќе заврши работа, за спотчиња и играчки имам EZ JIB (Мало)
http://vimeo.com/11523751
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.