|
ИЗНАЈМУВАЊЕ НА ВИДЕО КРАН |
Внеси реплика |
Автор | |
JAWA
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 06.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 179 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 08.Септември.2011 во 15:29 |
Ме интересира од каде можам да изнајмам солиден кран со пристојна цена во Скопје? - Ако има некој од Вас би сакал да ми прати понуда за рентање на истиот... Ако нема дајте ми совет од каде да барам, моментално знам дека имаат Томато и Фабрика, други? Должината над 8метри да е...
Благодарност однапред :) Изменето од JAWA - 09.Септември.2011 во 15:57 |
|
Сениор Регистриран: 08.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 230 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koja dolzina, te visina? I za koja golemina na kamera...
|
|
sasebt
Сениор Регистриран: 10.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 311 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
JAWA,
Kran vo skopje ne znam koj ima, ama znam deka ZAGA Production (od Bitola) imaat kran. Dali go iznajmuvaat ne znam, ali mozis da prasas ako ne drugo. Pozdrav |
|
Портфолио - Пушењето е штетно по здравјето
|
|
Tegla
Сениор Регистриран: 16.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 2213 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Glemite kranovi idat okolu 500 - 800 evra. Zavisi kakov kran, od kogo, kolku si blizok so chovekot, kolku e zafaten vo periodot. Kje se cenkas. Za tie pari moze i da dobies i profesionalna kamerad. Zavisi od produkcijata.
I ovie ceni sto ti gi kazuvam moze da ne se tocni, no kolku za info. Jas sum dobival i za pomalku, a sum plakjal i poskapo koga imalo budzet. Nema pravilo. Ako e za mala rabota, baraj si mal kran so mala kamera za mali pari. |
|
That is called grain. It is supposed to be there.
|
|
ang3l4o
Сениор Регистриран: 08.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 230 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo Kumanovo moze da se nabavi 10m kran, so pan-tilt glava, za cena ke ti kazam za den dva, za koja lokacija ti treba konkretno...
|
|
JAWA
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 06.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 179 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кранот го барам за еднодневен настан кој ќе го снимаме во живо во Скопје за скоро, од Фабрика ми понудија убава цена, но нивниот кран нема единствено ротирање во оска, односно хоризонтални 360-ки ако добро го објаснив поимов... Али сепак ако не се најде нешто подобро мислам дека нема да погрешам со нивниот кран, а и барем колку што го имам видено на настани нивниот е супер.... Ми треба добар кран и добар возач за истиот, не снимам спот, снимам на миксер во живо - да е спот не се мислам многу - каков и да е ќе заврши работа, за спотчиња и играчки имам EZ JIB (Мало)
http://vimeo.com/11523751 |
|
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |