|
Толкувања на соништа |
Внеси реплика | страница <1 234 |
Автор | |
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
spiros? |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
Суада
Сениор Регистриран: 25.Април.2015 Статус: Офлајн Поени: 311 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Месинџер, не верувам, тој е просветлен од Совршениот Бог во Христа Господа, кој е бескрајно поголем од се видливо и невидливо.
Не верувам тој од сонот со нож, човекот да е Спирос. Да беше некој помудар, да ми мудруваше во сонот за Христос, за религија да ми збореше, да... Башка овој нож држеше, којзнае, да го прашам Спирос треба дали он ми ги праќа соновите Можи има некоја страна полоша и помрачна од онаа шо ја преставува тука, ни ја става на тацна, за да ја земиме и јадиме, голтниме. Можи он е па, на душа нека мује. Можи мојо кошмар е спирос... |
|
Доаѓам тука-себеси се брукам...
Ми идИ во глава да си пукам Хехе |
|
marchi.be
Нов член Регистриран: 08.Март.2016 Статус: Офлајн Поени: 30 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas retko sonuvam ama za cudo 90% od ona koe go sonuvam vsusnost se ostvaruva,a onie 10% se onaka,potsvesno sto mi se slucilo ili sto sum go mislela.posledno sonuvav kako edna drugarka koja 8 meseci se obiduva zabremeni deka ostanala bremena i i go kazuvam sonot,mu vika ceski da e taka ke te castam,posle necela nedela mi kaza deka testot i bil pozitiven pa si fajkam castenje
|
|
outlook123
Сениор Maya Регистриран: 16.Октомври.2014 Статус: Офлајн Поени: 1633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i da ti odgovoram so edna zen prikazna vo skratena verzija(ova go znae i mesi) )) - dali kralot, sonuva deka e peperutka ili pak peperutkata sonuva deka e kral! znachi, sonuvam so otvoreni ochi! .. Изменето од outlook123 - 28.Март.2016 во 16:29 |
|
едно е - не се две
|
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Неделава на нога го поминав грипот...
Последниве два дена што многу ретко ми се случува, преспивав и преку ден.Ко во бунило.Денес сонуем како седам на тераса со чибукот,кога оп мечка. Не многу голема,но не и мала.Во секунда како насмеана се имаше качено на оградата и се најде пред мене.Осетив страв и и прозборев.Легна на грб пред мене. А имаше и на градите врзано синџирче.Се заигравме.... Кога ете ти го телефонот,ме разбуди.Ме викна газдата на кафе.По пат читам на фемина соновник... Будала ја ќе галам мечка и ќе си играм со неа... Алоооо бре Орка кожата,кожата одери и ја! Да убиеш мечка на сон,непријателите ќе ми ти си и поразел. Плус кожа од мечка,голем триумф носело. Вака мечкава со синџирчево постигнување на успех. Е шо успех -Кредитот ќе го платам. |
|
paralelogram
Сениор Регистриран: 29.Мај.2017 Статус: Офлајн Поени: 787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И што вика газдата |
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На темава,ништо!
|
|
Внеси реплика | страница <1 234 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |