|
VW Golf 4/Audi A3 или VW Passat B5/Audi A4 |
Внеси реплика |
Автор | |
Carpathian Lord
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член Авто-манијак Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 28 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 20.Јуни.2011 во 19:02 |
Очигледно FIAT-от ќе почека да биде продаден, што поради неажурноста на купувачите, што и за цената која ми ја нудат се двоумам меѓу овие четири автомобили, пред се заради цената на одржување.
Имам мерак за BMW 5 E39 ама што големата потрошувачка особено кај дизелите (бензинот може и на плин да се направи) ме плаши и цената на деловите, па мислам дека VAG се подобри во тоа поле, а и претходно имав VW и бев презадоволен од квалитетот. Е сега, сум слушал 300 муабети дека Голфот/А3 се далеку попоефтини за одржување само заради подвозјето. Не знам слушам цени дека 500 евра било кај А4/Пасат да смениш предница, други ми викаат дека 150 евра било (читај: багатела) итн. Епа некој со искуство и знаење, нека ми кажи конечно цени/одржување и сл. Што се однесува за потрошувачка и оддржување на мотор се двоумам меѓу овие три 1.6 - 101 КС (Плин) 1.8 - 125 КС (Плин) 1.9 - 90/110КС (Дизел) Епа бујрум... Изменето од Carpathian Lord - 20.Јуни.2011 во 19:03 |
|
OBEY THE LORD!
|
|
Внеси реплика | |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |