|
УВОЗ ИЗВОЗ |
Внеси реплика |
Автор | |
uros
Нов член Регистриран: 03.Април.2011 Статус: Офлајн Поени: 17 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 03.Април.2011 во 17:46 |
Темата ја отварам и можете да ги кажувате вашите мислења во врска со увоз-извоз.
|
|
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Alo zgiber, rure, uros ili kako i da se vikas..ajd ne otvaraj milion temi za da prasas sto drugite mislat, ja kazi si ja makata pa da vidime nekako ako moze da ti pomogneme....Imas 2-3 temi za pocnuvanje na biznis, pa ako si po toa tamu rasprasaj se...
Inaku uvoz-izvoz isto kako i spedicija e sirok poim, nesto pokonkretno ili ? I ne moras za sekoja nova tema da otvoras nov nick , mozes i so eden... OOOppppSSS...Ti go zaboraviv KIKO1234...Izvini molim te... Изменето од gonzo - 03.Април.2011 во 18:03 |
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
Внеси реплика | |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |