|
Царина на половна кола |
Внеси реплика |
Автор | |
boble
Нов член Регистриран: 21.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 21.Март.2011 во 01:31 |
Да прашам за
Mercedes E270 270CDI Цена 16 500 лв. Дата на производство август 2002 г. Тип двигател Дизелов Мощност 177 к.с. Скоростна кутия Автоматична Категория Седан Пробег 146000 км Цвят Сив Колку ке ме чини да го преведам на македонски таблици со се платено? Ве молам објаснетеми детално во план сум да ја зимам |
|
nostalgija
Сениор сениор Регистриран: 12.Септември.2010 Статус: Офлајн Поени: 231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Znam za alfa romeo 2002 165 1.8twin spark 2002 plati 35000denari davacki kon drzavata i nekoi taksi,znaci okolu 38000denari i plus registracija so tablickite,a toa e spored kilovatite sega....E sega posto se tuka nekade so karakteristikite bi trebalo da platis nesto poveke,no tocno ne znam... |
|
I WILL NEVER APOLOGIZE FOR BEING MACEDONIAN
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Drugar.. nikoj ne moze da ti kazi vaka tocno . Trkni do spedicija i ke ti kazat od zbor do zbor
|
|
boble
Нов член Регистриран: 21.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
fala
|
|
Внеси реплика | |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |