![]() |
|
Зошто е убиен Зоран Џинџиќ |
Внеси реплика ![]() |
Автор | |
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 13.Март.2011 во 00:44 |
Vredno e da se pogledda i dobro analizira.
Normalno ne ekoj. Analiza mozja da pravata samo analitichari i dobriye poznavachi na geo strateskite i ekonomsko politichkite sostojbi na Balkanot i regionot no bez da ja zanemarat ,,Bezbednosnata sostojba,,. http://www.youtube.com/watch?v=Dc8KKiHfBak Изменето од orlov - 13.Март.2011 во 00:51 |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
![]() |
|
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Драги мои форумџии, сега слободно гледајте, анализирајте, коментирајте, прашувајте и мислите................
Ако сте партиски обоени дебатирајте на своите партиски состаноци. Ние си ја работименашата невладина работа но, Не зачаурени во урбаната инфицирана македоска срдина. Ние отидовме подалеку, надвор од границите на македонскиот менталитете. |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
![]() |
|
Zeksi71 ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2391 |
Bez da go gledam klipot sto si go postavil vo koe navodno se objasnuva zosto e ubien Djindjic, ke ti go kazam slednoto.
Negovata sudbina e ista kako onaa na generalot Noriega vo Panama. Po negovoto doagjanje na vlast ( toj ne ja osvoi vlasta, nego ja prezema na sila kako komunistite 45 god. a Noriega go postavija Amerite isto kako i Djindjic) pocna raceto mnogu da go pika vo dzebot na mafijata. Aj sto mu dadoa del od prihodite, nego oko covecko nenasitno, posaka uste, pa uste. E kaj mafijata nema takvi nesta nego se drzat do dogovorenoto, a Zoran ne go ispocituva toa, taka da negovata sudbina bese zapecatena. |
|
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
|
|
![]() |
|
ljoce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Мај.2011 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 197 |
http://vimeo.com/23949764 Борбата меѓу Масоните и Малтешките витези го зеде и животот на Ѓинѓиќ.
|
|
Се што било,поминало и се што ќе биди ќе помини.
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
a, kenedi...zoshto?!
![]() ...pa, shto me boli mene be...
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
Гаргамел ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2011 Статус: Офлајн Поени: 81 |
spiun peder taka misli toj so mafija da se zaebava i kje go ubijat e kje go ubijat de
|
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Одговорот на темава го нема....Но интересно интервју со контравезниот мафијаш,или што и да бил...Со оглед дека најубаво си помина,па еве дојде ред и прикаски сега да раскажува.Опфатен и дел од периодот на убиството на Џинџиќ.
Кристијан Голубовиќ-1 дел Кристијан Голубовиќ-2 дел |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
|
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |