|
Нарачка на храна преку Интернет (Скопје) |
Внеси реплика |
Автор | |||
AceLaHC
Нов член Регистриран: 09.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 09.Март.2011 во 18:20 |
||
Здраво јас сум студент од Економскиот факултет на УКИМ и спроведувам истражување за заинтересираноста за нарачка на храна преку Интернет, би ве замолил да го пополните овој краток прашалник (4прашања): АНКЕТА
Благодарам однапред Поздрав Изменето од AceLaHC - 09.Март.2011 во 23:05 |
|||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Едно прашање само.
Сериозен си или зафрканција е некоја од причина што линкот не ти работи,нема таква адреса на нет во функција. |
|||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|||
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
со здравје да си го носиш сега вирусот не се клика на се и сешто |
|||
|
|||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Хехехех,не верувам дека имало вирус,Касперски лечи се,а и ништо не детектира.
Темава зафрканција ми гледа |
|||
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|||
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
а може утнал нешто кога го ставал линкот
|
|||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Сигурно утнал,ама пак не се јави од тогаш за да го смени линкот.
Иначе во однос на темата не би порачувал храна по нет,а и не знам на каква храна се мисли,ако мисли на брза храна не ја ни консумирам |
|||
|||
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ја би... пошто кујната слабо ми оди
|
|||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|||
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
а те мислев домаќинка.... п.с па тогаш ако не готвиш добро,барем ќе нарачуваш добро |
|||
|
|||
AceLaHC
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ANKETA го поправив и во првиот пост линкот, и не е шала ниту вирус иако на прв поглед така изгледаше реално истражување за реален бизнис план, би бил благодарен на секаква подршка и ако можете пратете го до контактите на мејл или ФБ. инаку се работи за секаков вид на храна, односно сите видови ресторани Изменето од AceLaHC - 09.Март.2011 во 23:08 |
|||
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
реков јас дека е вирус пред да почни цитираниот да јади бурек да си кажам дека се зафркавав нема вирус (барем се надевам) иако така се множат вирусите,пратете ваму пратете таму.... п.с и не сум пијан ако си помисливте |
|||
|
|||
AceLaHC
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
nemora da prakjate |
|||
Внеси реплика | |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |