|
СДСМ сака да ја освои власта насилно |
Внеси реплика | страница <1 456 |
Автор | |
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тоа не се демократи туку луѓе жедни за власт....за време на нивното владеење сите луѓе беа потценети...ништо не придонесоа за толку време на власт...придонесоа само криза во државата на секое поле и на крај ја префрлаат вината за тоа на сегашната владејачка партија...
А и да не заборавам излегоа од парламентот..ова да е е случајно дека не трпат недемократија..НЕЕЕ ........ ..ова ти е намерно правење вештачка криза во државата која негативно ќе се одрази врз нашата земја ..Добар потег да сигнализират од ЕУ дека нешто не е во ред..И после овие да се ситат.....е тоа е себичност а не некој добар потег...Уствари попаметно нешто никогаш не ни направиле па ниту сега не очекувам... |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ане09, ја споив твојата тема со оваа бидејќи се со иста тематика. |
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
никој тука не обвинува некого (власт) за тоа што го направил Бранко или СДСМ во негово време, туку едноставно викаме да се поправат проблемите кои се настанати и во времето на СДСМ, и во денешно време, наместо да ги поправа тие проблеми, власта се занимава со опозицијата во последните години од своето владеење, чисто поради фактот дека ја фатило паника и за етнички поделби и албанци, реков дека не вреди да зборувате и ви ги наведов причините за тоа... а опозицијата не е должна за ништо, освен за тоа да се докаже дека е подобра од власта преку подобри решенија, но не е власт и бесцелно е да се обидувате постојано неа да ја ставате во прв ред на дискусија дека за борба за власт не ја бива, тоа е јасно исто така, не ми е јасно, да се навратиме на протестите, кога некој излегол да протестира, демократско право е на секој друг, ако сака, да го поддржува, за тоа не мора да бидеш тутунар на пример, а можеш да бидеш и политичка партија, сеедно, кај нас погрешно се интерпретираат настаните еве пример, дека СДСМ, не организира, туку искористува т.н. „поддршка“ која јка спомнав, со протестите против црква на плоштад на кои учествував и јас, СДСМ немаше никаква врска, но после конфликтот, искористи секаква можност да застане на страна на студентите во свои цели и протестот беше оцрнет сепак, опозицијата не ја обвинувам иако прилично бев исфрустриран поради тоа што протестот изгуби секакво значење, вака прават сите опозиции во светот, што ви е толку чудно? и што не ви е јасно по толку долго време зборување? никој не го интересира, ни опозиција, ни СДСМ посебно, туку народот го интересира развојот на оваа држава, а оваа власт, наместо да си ја работи својата работа, опседната е со опозиции, мислам дека веќе и почнавте да ги сонувате... Изменето од zabegan - 02.Февруари.2011 во 14:16 |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Забеган
Тоа е страшното-како да самата власт (и тие нивни говорници) не ни даваат да ја заборавиме опозицијата. Катадневно не потсетуваат дека се тука. Во таа забеганост, направија да им се прават вицови на нивна сметка, демек Кој е ВМРО, ако сите се СДСМ. Лично, многу им замерував на СДСМ заради неколку министри и нивната ароганција и се имав заречено никогаш да не ги гласам, ама сега ме фаќа инат . Не за Груевски, туку за оние неговите приврзоци-партиј човек, чии медиуми глава ми однесоа..СДСМ...та СДСМ...Едноставно ги “вратија во живот“, а 2 години беа во кома. |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....pre bi rekol deka dupmne-ovcite so sila ke sakaat da ja zadrzat,...
....inache ,...koj ti gi ebe i sdsm ,...i bilo koj shto ne rabti kako shto treba! |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
„Доколку СДСМ дојдат на власт , Велија Рамковски ке биде најбогат во Мк„ - ова го цитирам бидејки вчера бев на вечера на иста маса со спортисти на кои Велија им плаќа хотелско сместување во Скопје и кој цело време ги финансира
Исто така Велија му го плаќа и хотелот во кој спие Игор Џамбазов Искрено , последниве 2 дена од кога се вратив во Македонија се изнаслушав ама баш се и сешто и запознав се некои фаци миленици на Велија Рамковски. Многу работи се изнаслушав и стварно уште повеке ја замразив оваа партизирана Македонија ЈАС НЕ СУМ А0 , ЈАС ПЛАЌАМ ДАНОК |
|
Gorazd777
Сениор Регистриран: 22.Октомври.2008 Локација: Евразија Статус: Офлајн Поени: 1584 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А,дека това ти плачаш данок разбираш,ако си се вратила у омрзнатата ти Македонија,преди два дена?
|
|
ВОЈНАТА Е МИР
СЛОБОДАТА Е РОПСТВО НЕЗНАЕЊЕТО Е СИЛА ОД ЗЕЛКА ТОРТА И ОД СЕЉАК ГРАЃАНИН НЕ БИДУВА |
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па чичо Бране знае кај е медот стар волк ти е тој,не за џабе е залепен за него |
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
Внеси реплика | страница <1 456 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |