|
Iznesuvanje fotooprema od RM |
Внеси реплика | страница <12 |
Автор | |
mviktor
Група Регистриран: 16.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 73 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да да, најсигурно е да си го пријавиш апаратот на излегување. и мене еднаш ми се има случено да ме распрашуваат на влез дали сега ми е купен, ама за среќа ми беше пријавен.
|
|
Sony A900; Carl Zeiss 1,8/135; Tamron 2,8/90; Minolta 1,4/50; Sony 2,8/20
|
|
Pero_DzULA
Сениор Регистриран: 21.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 236 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas nikogas ne sum prijavil na carina za fotooprema, a sekogas koga odam vo Grcija (a odam cesto) nosam so mene fotoaparat i obavezno 4-5 objektivi, pa nikogas i nemaat me prasano sto nosam vo ranecot... Ama sekoj so svojata srekja
|
|
NIKON D200 + AF-S NIKKOR 18-70mm 1:3.5-4.5G IF ED + AF NIKKOR 70-300mm 1:4-5.6 G + NIKKOR AF 50mm f/1.8D
|
|
TafTabiT
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 224 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ostaj carina na aerodrom tie se posebna drzava i nadvor od site drugi granicni premini toa sto vazi segde na aerodrom ne vazi i toa sto vazi na aerodrom vazi samo tamu i nigde na drugo mesto |
|
http://www.treklens.com/members/taftabit/
|
|
mviktor
Група Регистриран: 16.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 73 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pff vo Grcija...tamu so mobilen slikam, namerno, za da izgleda poruzhno |
|
Sony A900; Carl Zeiss 1,8/135; Tamron 2,8/90; Minolta 1,4/50; Sony 2,8/20
|
|
dejan13
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 23.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 122 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Fala luge na site soveti, bev i se vrativ i sega i ja da go napisam moeto iskustvo za na nekoj drug da mu bide od korist.
Koga stignav na granica go prasav carinikot dali treba da prijavuvam aparat, on mi pobara da videl sto nosam i koga go vide ranecot, ne go ni otvori , mi dade prazno livce i mi rece da pisam izjava so ime i prezime, sto iznesuvam, iminja na modelite i broevi na istite i najzdole stavi pecat i potpis, a ne ja proveri opremata dali e verodostojno zapisana. Pozdrav |
|
Tegla
Сениор Регистриран: 16.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 2213 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas znam covek koj pred mnogu godini donese ultra skapa gitara so toa sto iznese stara kanta na koja bese napisano imeto i modelot na gitarata koja trebase da ja kupi. Ova se slucuvase vo predhodnata drzava koga site tie carinski regulativi bea postrogi i mnogu poskapi.
|
|
That is called grain. It is supposed to be there.
|
|
Внеси реплика | страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |