IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Кој тоа ни ја мати кашата?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Кој тоа ни ја мати кашата?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <123
Автор
Порака
Joshua_Tree Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јуни.2007
Статус: Офлајн
Поени: 6477
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Joshua_Tree Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Февруари.2011 во 22:03
Kakov e zivotot vo ona SEGA,koga nemame soliden odgovor za toa?
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes
Кон врв
Joshua_Tree Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јуни.2007
Поени: 6477
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Joshua_Tree Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Февруари.2011 во 22:06
da gi ostavime meurite i iluziite...aj da probame...da ziveeme SEGA

i dodeka go pisuvav postot se iznasmeav...ke ja stavam temava vo forumski igri...смеење
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes
Кон врв
Messenger Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор

Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet

Регистриран: 21.Април.2006
Поени: 18208
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Messenger Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Февруари.2011 во 22:24
Vednash preseli se tamu.
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
Кон врв
viktorija123 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Nishto Posebno, tuku EDNO

Регистриран: 04.Февруари.2010
Поени: 7300
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај viktorija123 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2011 во 09:46
...za kashata ... zboruvavme SEGA, zboruvame SEGA i kje zboruvame SEGA. Se sekjavame na minatoto i ja zamisluvame idninata, sekogash SEGA. Nema beganje od SEGA. SEGA e sekogash zhivo, ne treba tuka mnogu filozofija.

Zhivotot vo SEGA e takov kakov shto e, satoa shto svetot e takov kakov shto e ... se razbira koga ne ja matish kashata - (togash svetot e gledan kako niz perde, zamagleno i kashasto, nikogash realno).

Se nadevam, sega, nikomu ne mu zamativ kasha.

Изменето од viktorija123 - 03.Февруари.2011 во 09:50
Кон врв
sneska_v Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јуни.2009
Поени: 3455
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sneska_v Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Март.2011 во 22:38
kasata sami si ja matime........mozeme da dozvolime drug da ni ja mati ama ako sakame...........i dozvolime.......
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <123
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,328 секунди.