|
Од денес за утре на Сител |
Внеси реплика |
Автор | |
DragancoLeskoec
Сениор Регистриран: 01.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 31.Октомври.2010 во 20:40 |
Авторскиот тим, Иво Лауренчиќ - режија, Предраг Пeришиќ и Братислав Димитров - сценарио и Ристо Самарџиев - музика, најавуваат серија за паметење. Не видов тема, па отворив, ако има, слободно бришете.Ме интересира шо мислење имате за ова серија.Јас немам мислење(немам гледано ни една епизода). Изменето од DragancoLeskoec - 31.Октомври.2010 во 20:41 |
|
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не сум изгледала ниту една епизода од серијава, најверојатно бидејќи игра само еднаш во неделата
можеби не е лоша...
|
|
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
marsovec
Сениор Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
У јас ја немам гледано...Сител ми е некако ОТПАТЕН...
|
|
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
навистина интересна серија и за жал многу реална
и конечно да се направи некаква серија од наша страна, ни го загадија умот со филмови од манчевски а телевизиите секојдневно ни даваат нискоквалитетни и ефтини индиски, турски, аргентински, бразилски и какви не серии, па порано имаше македонски серии, емисии и разни други интересни програми по телевизија, сега нема ништо, само перат мозок и во ваков момент серијава е добро освежување Изменето од zabegan - 09.Ноември.2010 во 20:45 |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
Pannet
Група Истражувач Регистриран: 05.Август.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 48 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Интересна серија, многу ми се допадна, а и ме расположува.
Инаку, секогаш има некои на кои нема да им се допадне, но тоа не ми смета зашто вкусови се во прашање. Ми смета кога некој ја гледа со потценување само затоа што е македонска, па после мрчи колку била глупава. |
|
Внеси реплика | |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |