|
Blur |
Внеси реплика |
Автор | |
10101
Сениор Регистриран: 05.Април.2009 Локација: Jamaica Статус: Офлајн Поени: 963 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 28.Октомври.2010 во 22:43 |
Dali znaete za Blur, dali gi slusate itn. Se raspadnaa nekade 2003, pa povtorno se aktiviraa lani (koga se raspadnaa Oasis, kakva "slucajnost" )
|
|
98% of the internet population has a signature. If you're part of the 2% that doesn't have a signature, copy and paste this into your sig.
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
како може да не ги знае некој блур, можеби не му текнува кои се, ама сигурно ја знае барем оваа песна
http://www.youtube.com/watch?v=rZ-f8f8knNk&feature=related инаку јас ги немам слушано нешто посебно |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
Phantomlord
Сениор ThrasheR Регистриран: 11.Септември.2008 Локација: Битола Статус: Офлајн Поени: 434 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Song 2 ја свиревме со мојот прв бенд. Не се лоши дечките, ги заслушав покрај брачеда ми која им е голем обожавател
|
|
\m/>.<\m/ Thrash' till death \m/>.<\m/
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Фино богами...
|
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Арни си беа, нејсе фронтменот Албарн ги формира Горилаз, па ја продолжи својата креативност во малку поинаква насока. Дечкото секојдневно прави музика, ништо чудно и да се припојават Блур со нешто изненадувачки свежо и добро, впрочем како и многу други бендови што се реоформија
|
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
10101
Сениор Регистриран: 05.Април.2009 Локација: Jamaica Статус: Офлајн Поени: 963 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas licno gi slusam, temava da ja otvoram mi dojde ideja od dokumentarecot - No Distance Left To Run. Zemete go ako mozete, interesen e. Raskazuva za se, od toa kako se zapoznale clenovite, do raspagjanjeto vo 2003 i od pripojuvanjeto vo 2009 dosega.
|
|
98% of the internet population has a signature. If you're part of the 2% that doesn't have a signature, copy and paste this into your sig.
|
|
-Dawn
Сениор Регистриран: 29.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 130 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Внеси реплика | |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |