|
Skipping Breakfast (MK) |
Внеси реплика |
Автор | |
Phantomlord
Сениор ThrasheR Регистриран: 11.Септември.2008 Локација: Битола Статус: Офлајн Поени: 434 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 17.Октомври.2010 во 20:31 |
Thrash/Death/Metalcore бенд од Битола. Егзистираме од октомври 2008 година, свириме нешто во стил на Lamb Of God, Pantera, Dethklok, Violator, Kreator и сл.Досега имаме забележано 4 настапи и тоа: 08.07.2009 - "Фонтана" - Битола, 24.02.10 - "Домот на културата" - Битола, 08.08.10 - "Shut Fest - помошен стадион Ќумурно" - Битола и 17.09.10 - "Клуб Хавана" - Скопје. Поставата е следна:
Иван Лозановски - Вокал Александар Томевски (Алек) - Гитара Стефан Гулевски (Гули) - Гитара Коче Илиевски - Бас гитара Иле Лулевски - тапани Нашето демо албумче е во фаза на праење, а ќе носи наслов "Eating Breakfast" и ќе се состои од 6 траки, од кои "Floating Corpses" е готова и можите да ја слушнете на нашиот MySpace. Еве и линк од "Клуб Хавана" - Скопје, каде што ја свириме Walk With Me In Hell од Lamb Of God. Секакви критики се добредојдени. Cheers ! http://www.youtube.com/watch?v=oFu1f1knv5w |
|
\m/>.<\m/ Thrash' till death \m/>.<\m/
|
|
Mason_Petrarka
Нов член Регистриран: 19.Октомври.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па ви сте бјли најбољи педери у маало!!! А видиш, ЛОзано вака смешно ми е по форуми да го има :P Не бе к*рка, се дупам само, продолжете со истото темпо и се ќе биди супер! само напред
|
|
Phantomlord
Сениор ThrasheR Регистриран: 11.Септември.2008 Локација: Битола Статус: Офлајн Поени: 434 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Фала Бокич :) :*
|
|
\m/>.<\m/ Thrash' till death \m/>.<\m/
|
|
Внеси реплика | |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |