![]() |
|
Колку често ги советуваме нашите деца? |
Внеси реплика ![]() |
Автор | |
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 13.Октомври.2010 во 01:57 |
дали имаме доволно време за тоа?
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ma...djabe se zbori ako ne se sfakja kazanoto...
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
јас уште немам деца ,но ако некој ден имам нема да го советувам секој ден зошто е досадно
|
|
![]() |
|
valentina-pp ![]() Сениор ![]() Регистриран: 17.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 198 |
ne veli nikogas hahaha.i jas mislev taka,ama sega od utro pocnuvam..na pr ne za nesto dosadno,eve vaka..aj oblecisi ja sinata bluza,poubavo ti lici na ocite!fskite namackaj gi so sretstsvono za mackanje...e kazi sega dali e ova dosadno da sovetuvas tinejdzer da bide ubav..kazi a?
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
hahahah,..takvi li soveti!
![]() ...daleku ke stignat so niv...bogami...
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
секој си возпитува детето како на него му одговара
![]() |
|
![]() |
|
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Децата исто како и возрасните се соочуваат секојдневно со нови проблеми и предизвици и убаво и корисно е да се советуваат. Не да им наметнуваш, туку да го споделиш своето искуство со нив. И ние сме големи па понекојпат дигаш телефон да побараш совет од родителите за одредени работи.
|
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Мајка ми не е во стил -седни сега ваму, да ти одржам една лекција.
Ми дава совет кога ќе побарам од ена, ама многу ретко се случува тоа, си живеам по принцип „сам свој мајстор“, па дури и за донесување на некои одлуки у живото. Друга работа е дали ние сваќаме или не Брза, не е работата да го дрвиш до бесконечност и на крај да му стане досадно и да ти рече: -добро бе тато, досаден си веќе! |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
|
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |