|
Технички забелешки за серверите! |
Внеси реплика | страница <12 |
Автор | ||
djbocka
Нов член Регистриран: 03.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Здраво ,
Сега ме банираа на MAX AWP Arenata , не успав да видам кој но навистина без причина или ако смета дека сум имала нешто нека повели нека даде доволен доказ преку демо дека користам чит.Скоро веке 2 години играм на серверот и никогаш нит сум пуштила чит нит имам во PC такво нешто . Мојот ник на сервеот е DjBocka , ке ве молам да ме одбанирате за да си продолжам со играта на истиот ! Однапред благодарам ! |
||
MassacrE
Нов член Регистриран: 21.Март.2012 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ej mn e gejski koa te dc radi golem ping... daj naprajte da nemoze da se brisat ubistvata koa ke te dc... ete dajte rok od 10 sekudni da se vratis na ist server so istite ubistva da ne ti se brisat.. ednas u rok od 5 min 5 pati me dc.. bra nekoja alternativa kao mojava naprajte
|
||
MassacrE
Нов член Регистриран: 21.Март.2012 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
koa sum na dr server sve si e okej a vlezam na max odma diskonekt radi hight ping... sto sakate vie bez i4 ping.. ne e fer ke naprais 100 ubistva so se vika i te diskonektira radi gluposti
|
||
GBLTeam
Нов член Регистриран: 20.Мај.2012 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Здраво имам едно прашање, значи веќе долг период неможам да влезам на ниеден од МахАрена серверите порано пред 1 година кога имав АДСЛ од On.Net по ново ONE можев а сега откако го сменив во CableTEL(Blizoo) неможе никако да влезам на ниеден мах сервер првин мислев до мене да не е проблемот но неможе да биде до мене кога на сите сервери можам само на мах неможе да се влезе пробува да се конектира,имам прашано неколку другари што користат близоо или телекабел дали може да се конектираат ми рекоа дека ни они неможат. Незнам зошто се блокирани сите и неможе да се влезе на ниеден од МахСерверите! Ако може тоа да го средите.
] connect 195.26.159.82:27015 Connecting to 195.26.159.82:27015... Retrying 195.26.159.82:27015... ] connect 195.26.159.82:27016 Connecting to 195.26.159.82:27016 |
||
TonY.Mkd
Нов член Регистриран: 12.Јуни.2012 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Gi zamoluvam adminiti na Gungame da gi posetuvaat serverite pocesto zatoa sto e nevozmozno da se izigra bez citer.Fala onapred.
|
||
Јована.
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 24.Јануари.2013 Статус: Офлајн Поени: 336 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
bambucha
Нов член Регистриран: 05.Ноември.2010 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a be koj e toj admin CAJ Undisputet 4 Victory koga e dead im kazuva na sovite na belli bukvi kaj e postavena bombata (c4) ova ne e fer da me banira samo oti mu kazuvam deka ne e fer toa so kazuva taka!!!
195.26.159.90:27016 repeat.slq unban pls nekoj |
||
picetka
Нов член Регистриран: 08.Ноември.2013 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Здраво на сите , нов сум на серверите и на форумов . Имам еден проблем , играв активно кантер пред 3-4 години па реков ајде пак да попукам , имам 22 години и сум бил админ предходно . Добив бан на Даст 24/7 и Инферно 24/7 поради WH причина . Ако можи да ме одбанирате пошо така играм за релакс чат пат , а хакер во никој случај , плус неиграм со слушалки :С
П.С несакам да навлегувам во дебати со админиве , пошо знам дека можи да се згреши некојпат Поздрав па се надевам дека ке се пукаме пак |
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...i kaj nas na rabota ke pukne koj den.Serverite ne rabotat so meseci.
|
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
Figgy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор Регистриран: 24.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 153 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Загор, серверите се функционални, веројатно се работи за индивидуален проблем. Дали можеш да го 'пингаш' серверот 195.26.159.82 ?
|
||
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А ти мислиш дека е сериозен?
|
||
Figgy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор Регистриран: 24.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 153 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Искрено не го ни пратам по форумов, па помислив дека е сериозен. :) |
||
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(1)
|
|
Загор е загор, затоа и ти реков
|
||
r1w
Нов член Регистриран: 07.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Zasto nema admini na serverite. Ne utepaa citeri. Se pocesto serverite se bez admin. Od tolku mnogu admini, sramota e nieden da ne gi prati serverite.
|
||
Внеси реплика | страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |