|
Дали растат палми на Македонска почва? |
Внеси реплика | страница <123 |
Автор | |
д4 б3
Сениор Регистриран: 17.Јули.2014 Статус: Офлајн Поени: 1206 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
crazy situation Изменето од д4 б3 - 08.Август.2015 во 22:56 |
|
old d4b3
|
|
д4 б3
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а има каj палмите? Изменето од д4 б3 - 08.Август.2015 во 23:03 |
|
old d4b3
|
|
Mazak
Сениор Регистриран: 24.Мај.2015 Локација: YesImSupercool Статус: Офлајн Поени: 629 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Abe jas da sum kako tie od opozicijata ima totalno da go ignoriram postoenjeto na relanosta...kakvi palmi kakvi bakrachi, jas zhiveam na druga planeta |
|
“Be content with what you have. You have enough to live a happy life.”
|
|
д4 б3
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
welcome ET Изменето од д4 б3 - 09.Август.2015 во 09:13 |
|
old d4b3
|
|
Mazak
Сениор Регистриран: 24.Мај.2015 Локација: YesImSupercool Статус: Офлајн Поени: 629 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Spamicus stupidus.^
|
|
“Be content with what you have. You have enough to live a happy life.”
|
|
д4 б3
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
драго ми е да се запознаем |
|
old d4b3
|
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Растат палми кај мене во двор. Ама каде, не кажувам
Иако не е од овие како на плажата, големка е и убава. Веќе 5-6 години ја чуваат моите, мерак им е. Ама многу ја пазат, особено во зима. Најдобро ќе биде да се прашаат прилепчани како се одгледуваат палми. Да не им студи, ги палат
|
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас навистина пред некој ден видов во ченто..... помислив дека овие од владава по дворови саделе.....
|
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас незнам дали растат...нашите пораснати ги засадија
|
|
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
|
Внеси реплика | страница <123 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |